mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من از قالب gk_coffe استفاده می کنم که در آن ماژول تب gavick_Tab_manager استفاده شده دموی قالب : http://demo.gavick.com/joomla15/jan2011 حالا اگر دقت کنید دکمه های عقب و جلو تب در سمت راست قرار دارد . من هر کاری می کنم دکمه ها به سمت چپ نمی آید . البته این رو بگم که هدر تب درست شده و به سمت راست اومده.حالا چطور دکمه های را به سمت چپ بیاورم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام کافیه کدهای سی اس اس قالب رو ویرایش کنید و float کلید ها رو تغییر بدید مثلا این کد رو در خط 121 فایل gk_stuff.css قالب جایگزین کنید: div.gk_tab_button_next-style1, div.gk_tab_button_prev-style1 { background: url("../images/style1/nsp_interface.png") no-repeat scroll right -23px transparent; cursor: pointer; height: 23px; left: 4px; position: absolute; text-indent: -999em; top: 13px; width: 23px; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر