kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت دوستان يك قالب نياز دارم دقيقا مثل سايت زير كسي از دوستان سراغ داره ؟ با تشكر http://www.trustwatches.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام این سایت با جوملا طراحی نشده اما میشه قالب html رو دربیاری بعد تبدیلش کنی به جوملا آموزش تبدیل تو انجمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود تشكر دوست عزيز . نمونه اين قالب هم نيست ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 این قالب طراحی ساده ای داره نمونش رو من ندیدم شاید باشه ولی کپی کردنش کار راحتریه چیزی نداره که می خوای من واست تبدیلش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز psd قالب فوق را توی فتوشاپ طراحی کن. من کد نویسی میکنم. فقط طراحی تمام شد بهم ایمیل بده و یا با یاهو ای دی namihosting تماس بگیر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود تشكر دوستان . واقعا تشكر اما من نه فتوشاپ به صورت حرفه اي بلدم نه كد نويسي . واقعا بلد نيستم دوستان و اقاي دفاعي زحمت اين كار رو مي كشند ؟؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام من قالب html اش رو کپی کردم تبدیلش کردم واست می فرستم داداش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود تشكر جناب دفاعي . پس بنده منتظرم با تشكر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در آبان 90 سلام من قالب html اش رو کپی کردم تبدیلش کردم واست می فرستم داداش با درود اگه مقدوره و مشکلی نداره برای منم لینکش رو بفرستید تشکر فراوان :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 بهتره برای آقای دفاعی پیغام خصوصی بفرستید آررزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر