mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من یک فرم می خواستم که در یکی از فیلدهای آن کاربر بتونه تاریخ رو از یک تقویم کوچک انتخاب کنه . تحقیق کردم و دیدم rsform این امکان رو می ده . ( اگر فرم سازهای دیگری هستند لطفا معرفی کنید ) حالا وقتی یک فیلد را اضافه می کنم و field Type را روی calendar می زارم توی وب چیزی نمایش داده نمی شه . مشکل چیست ؟ و در آخر آیا تاریخ شمسی هم داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 تعدادي از سايت هاي ايراني كه نامشان را نمي توانم بياورم اين فرم ساز را با لايسنس و تاريخ شمسي به فروش مي رسانند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام اقای قادری مگه وارز هستند که نمی تونید نامشون رو بیارید؟!؟!!؟ rsform با تاریخ شمسی تو فروشگاه جومینا هم هست می تونید از اونجا هم بخرید در مورد مشکلتون هم لطفا دموی آنلاین بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 مثل سایت زیر که تاریخ رو انتخاب می کنه . من می خوام مازول رزرو آنلاین بسازم http://www1.hilton.com/en_US/hi/index.do نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر