yaser 4 ارسال شده در مهر 90 وقت بخیر دوستان من کامپوننت jcomments رو نصب مردم به خوبی کار میکنه اما یه مشکل بسیار بزرگ برام پیش اومده هر موقع کسی بخواد نظری ارسال کنه این خطا میاد: این نام قبلا استفاده شده است. لطفا به بخش اعضاء وارد شده و یا نام دیگری را بیازمائید البته نظرات را برا عموم گذاشتم نه فقط اعظاء نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 لینک سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در مهر 90 در لوکال هستش؟ قبلا دیدم که سایت جومتالک نیز چنین حالتی داشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام این کار رو انجام بدید ببینید درست می شه: کامپوننت ها> نظرات کاربران> تنظیمات> محدودیت ها> امنیت> بررسی نام: خیر اگر خیر روی سرور تست کنید. اشکالی در کامپوننت نیست. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 سلام. بله من هم در جومتاك همين اين تذكر را داده بودم كه كه چك كردن نام را غير فعال كنيد. جون حتي اگر يك اسم يه بار استفاده شده يا توسط يه كاربر گرفته شده باشه ديگه نمي شه استفاده شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر