A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 سلام دوباره آقا تهرانی یادتون هست روز دوم نمایشگاه یه عکس من و شما و آقا گنجی و آقا رضایی و شهریار گرفتیم؟ اونو اگه داری می ذاری؟ می خوام یه عکس با شهریار داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در آبان 90 سلام به همه ی دوستان عزیز این هم عکس من !! ببخشید دیر فرستادم چون نمیدونستم این تاپیک وجود دارد !! دی: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مرتضی راکی 0 ارسال شده در دی 90 دوستان سلام شرمنده بی معرفت شدم ، بد قول شدم ، و زود رفتم این تاپیک رو ندیده بودم تا امروز که داشتم در گوگل در مورد جومنیا سرچ میزدم به این ادرس رسیدم یادش بخیر روزهای خوبی البته من که بیشتر مزاحم گروه بودم من هم یه دو تا عکس داشتم گفتم به اشتراک بگذارم [/center] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 سلام به به داداش مرتضی . حاجی غیب شدی نیستی ! قرارامون یادت رفته ؟ @ البته من هم این مدت یکم درگیر بودم ولی انشالله از این پس در خدمت دوستان هستم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در بهمن 90 واقعا خسته نباشيد. خيلي جالب بود بالاخره منم آقاي فرحزاديان رو ديدم. موفق باشيد. ايشالا سالهاي بعدي... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 آقا لااقل عکس میذارین، دوستان رو هم معرفی کنید ما هم بشناسیمشون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر