حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 [align=center]سلام دوستان تصاویری که در پی می آید مربوط به روز جمعه 22/8/90 هست که در نمایشگاه رسانه های دیجیتال گرفته شده. شرکت کنندگان در جلسه ی روز جمعه - برخی از اعضاء جومینا بچه ها در غرفه ی جومینا بالا: ستار رضایی ا راست: سعید شمسی ا چپ: من (حسینی پارسا) از راست: آقای مرادی (امیرحسین آنلاین!) ا آقای شمسی ا آقای قادری ا آقای فرحزادیان از راست: آقای مرادی ا آقای شمسی ا من نشسته از راست: آقای مرادی ا من (حسینی پارسا) ا امیر رضا تهرانی ا علیرضا قادری ایستاده از راست: سعید شمسی ا ستار رضایی ا مرتضی راکی ا احمد مهدیلو ا یاشار عیاری ا حسین ورمزیار ا مصطفی افروزی ا آقای فرحزادیان[/align] بچه ها اگر اسم کسی رو اشتباه گفتم تذکر بدید اصلاح کنم. در ضمن اگر کسی کیفیت بهتری از عکس ها رو می خواد ایمیل بده تا بفرستم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام آقای پارسای عزیز خیلی عکسهای قشنگیه راستی تو عکس سومی چپ و راست قاطی شده ( ویرایش شد) ولی آقای شمسی تصویرش رو حدس زده بودم اما کمی چاقتر آقای ستار رو هم تقریبا به همین شکل حدس می زدم اما اصلا چهره آقای فرحزادیان تو ذهنم اینطوری نبود خیلی لاغرتر به نظرم اومده بود فاصله تصویر تا حقیقت خیلیه آقای مرادی رو که دیگه اصلا نگو خیلی قدشون از این که هست تو تصورم کوتاه تر بود :دی ممنون عکسهای قشنگی بود انگار اومده بودم نمایشگاه الان پست اسپم می شه دخلمون می یاد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام آقا مجتبی مگه ما قدمون چشه!! تازه خوبه شما قدو میگی بچه ها میگفتن ما فکر میکردیم 16-17 سالته!! باز جای شکرش باقیه شما قدو در نظر گرفتی آقا من خودم افتادم به اسپم دادن سعید شمسی ببینه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در مهر 90 آقای پارسا دستتون درست، عالی بود :afro: خیلی دوست داشتم دوستان رو ببینم آقای فرحزادیان که سر یک مشکل خیلی کمکم کردن آقای مرادی عزیز که خیلی ارادت دارم بهشون آقای شمسی و خودتون، آقای تهرانی و دیگر دوستان آقای مرادی رو همه جوره تصور داشتم الا اینجوری سعادت بشه دوستان رو از نزدیک ببینیم بازم ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 من را هم که هیچ کس نمی شناخت که بخواد قیافه پیش بینی کنه و ببینه با واقعیت فاصله داره: این عکس ها را هم یادتون باشه من گرفتم ولی بعضیاش بد افتاده(تقصیر من نیست تقصیر کسایی هست که عکسو می اندختند;)) اگه گفتین خودم کدومم؟؟؟:shy: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مهر 90 سلام خیلی خوبه ممنون ولی آقای تهرانی رو ببین از بس نت نشینی کرده شکم آورده ! عاقبت نت نشینی اینه خوب یه خورده تحرک هم داشته باشید دیگه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 سلام به همه دوستان خوش به حالتون بعد از چند روز اومدم نت همش دلم سوخت کاش منم بود بچه ها همگی خسته نباشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مهر 90 آقا واقا دستت درد نکنه عکسای خیلی عالی بود... ولی ای کاش شرایط طوری میشد که منم میومدم ... همیشه در بدترین موقع فیل شرکت ما یاد کارای عقب مونده میکنه :sحیف !!!:-/ :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در مهر 90 :thankyou: اون همه عکس انداختیم همین چندتا ازش اومد بیرون؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 :thankyou: اون همه عکس انداختیم همین چندتا ازش اومد بیرون؟؟؟؟؟؟ آره....مثل اینکه آقا پارسا بعضیاشو سانسور کرده:D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 :thankyou: اون همه عکس انداختیم همین چندتا ازش اومد بیرون؟؟؟؟؟؟ آره....مثل اینکه آقا پارسا بعضیاشو سانسور کرده:D آقا توطئه نکنید! خواستم صفحه سنگین نشه. هر کی خواست بگه ایمیل کنم همشو! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در مهر 90 نیکی و پرسش ؟!!!! خب بفرست عزیز دلم mahdilou99@gmail.com (این پست ساعتی بعد خود به خود -البته به دست برادر شمسی- از بین خواهد رفت) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 هه:D فعلا راحت باش چون سعيد جان انگار سرش خيلي شلوغه پارسا جان اگه مي شه همشو واسه من هم بفرست. هر چي گرفتي. P30planets@gmail.com :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 سلام بچه ها ! خوبید ؟! چشم منو دور دیدید ..! دارید هی اسپم میدید ! صبر کنید دارم براتون همتونو از دور می بوسم !..... ولی اینو مطمئن باشید که اسپم هاتونو همگی پاک میکنم ! عزیز شک نکن ! مطمئن باش :1: @ پارسا جان همه عکس ها رو یه جا آپلود کن لینکشو بزار اینجا . / این طوری خیلی بهتره ! _ در ضمن بنظرم کیفیت عکس هارو کمی بیار پایین و در فروم هم برا نمایش مستقیم بزار . بچه ها خداییش کمتر اسپم کنید ! پاک کردن اسپم کی وقت میگیره ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در مهر 90 جناب شمسی به نظرم پاک نکنید بهتره بذارید حد اقل تو این یکی پست از حالت خشک روابط در باییم. :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 خب خدا رو شکر بالاخره مسئول رسیدگی به اسپم ها رسید! سعید کجا بودی همه اسپم دادن منم دیگه ... جناب پارسا من بهتون پیام دادم برام میل کنید لینک بدید یا اینکه برام میل کنید فقط کیفیت خوب باشه سعید شمسی هم عکساشو نده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 @ پارسا جان همه عکس ها رو یه جا آپلود کن لینکشو بزار اینجا . / این طوری خیلی بهتره ! دیگه وقتی رئیس کل دستور می ده که نمی شه اطلاعت نکرد! :cool: لینک دانلود: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13189721381.zip در ضمن بنظرم کیفیت عکس هارو کمی بیار پایین و در فروم هم برا نمایش مستقیم بزار . اینم از مابقی عکس ها برای تماشا! : [align=center] [/align] [align=center] [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مهر 90 سلام بچه ها من ویندوز 7 ام ایراد پیدا کرده از مدیر ها یکی پست منو فارسی کنه. من نبودم ولی انگار یکی از دوستان صمیمیم اومده بود. دم احسان خودم گرم که جای ما رو سبز نگه داشت. حیف نیومدم خیلی دلم می خواست اونجا باشم. سید چقد عکس انداختی :D :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مهر 90 سلام به دوستان. ما هم می خواستیم بیاییم ولی نتونستیم. دلایل: 1. در اصفهان هستیم. 2. مدرسه می رویم. دوباره این نمایشگاه را راه می اندازید؟ اگر بله من حتما می آیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام انشالله سال بعد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 نمایشگاه که هیچی نداشت.جز غرفه جومینا مهم دیدار دوستان بود ایشالا قوانینی که وضع گردید هرچه زودتر اجرا بشه کار سختی در پیش رو هست به امید موقفقیت جومینا:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 من فقط 1 عکس دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 من فقط 1 عکس دارم Sad بفرما اینم خدمت شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 داغون و خسته اینجا دیگه دارم از حال میرم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 واا آقای تهرانی ببینین یه عکس دارید؟ من شمردم بیشتر شد منظورتون عکس تکی هست :cool: دست آقا مصطفی درد نکنه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر