3bita 12 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان مدیر گرامی نمیدونم این بحث را باید کجا ثبت میکردم اگه اشتباهی شده انتقال دهید . اما بحث اصلی وقتی وارد جومینا میشه در صفحه اصلی افزونه های معرفی شده بعد میتونید از پایین به صفحات دیگر رفت و افزونه های دیگر را هم دید اما در اینجا شماره صفحه ها درست کار نمیکنند بعنوان مثال وقتی روی صفحه 2کلیک میکنی به صفحه 5میره وروی 3کلیک میکنی به صفحه9 و 4به13و.. لطفا درست کنید یا علی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام تاپیک رو تو محل مناسبی زدید بله این مشکل وجود داره متاسفانه انشائ الله به زودی رفع میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در دی 90 سلام نخواستم یه تایپک جدا بزنم و مشکل تو همینجا بگم امیدوارم خطایی مرتکب نشده باشم دوستان جومینا یه مشکل داره با هر بار باز شدن سایت 10 امتیاز میده البته این و به ایمیل میفرسته و امتیاز همون و( تبریک شما 10 امتیاز کسب کردید )با هر بار ریفریش و... الان ایمیل ام پر از 10امتیاز شده هروز پاک میکنم اما تمومی نداره یکی بررسی کنه لطفا:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز شما توی امتیاز 299 موندید و برای کسب امتیاز بیشتر باید با آقای پارسا تماس بگیرید در ضمن این سیستم یه سیستم عضوگیری و امتیاز دهی به کاربران هست شما هر روزی که وارد وبسایت بشید یک ایمیل جهت اطلاع رسانی براتون ارسال میکنه اگه میخواید براتون ایمیل نیاد لطف کنید وقتی وارد سایت جومینا میشید لاگین نکنید[/code] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز برای من با هر بار ریفریش شدن صفحه یه بار ایمیل میاداقای پارسا حسینی یه فکر به حال من بکنید من تو امتیاز299ماندم :dodgy: :thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز اگه دوست دارید زودتر به سطح یک بیاید به این پیشنهاد من عمل کنید آقای پارسا واقعا سرشون شلوغه و بنده خدا حق دارن چون تمام وقت داره روی افزونه ها کار میکنه شما برای این کار سعی کنید افزونه و یا قالبی رو فارسی کنید و اون رو در سایت www.jmdownload.ir آپلود کنید و لینک دانلود و توضیحات رو برای آقای پارسا بفرستید و آقای پارسا سریعا افزونه و یا قالب شما رو بررسی میکنه و در صورت با ارزش بودن اون رو توی سایت میزاره و امتیاز به شما میده اگه سوالی بود در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر