amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من کامپوننت جی کامنت رو نصب کردم اما قالبم تغییرات زیادی کرد از جمله اینکه منوی آبشاری بالای قالب همیشه باز بود . کامپوننت رو حذف کردم اما هنوز خیلی تغییرات به جا مونده مثلا ماژول های سمت راست توی بعضی صفحات میره سمت چپ و فونت ها به هم ریخته . اگه قالب رو دوباره آپلود کنم مشکلم حل میشه ؟ چه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام جی کامنت سورس قالب شما را تغییر نمی دهد! اشکال از قالب شماست. در هر حال دموی آنلاین بدهید تا بررسی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 http://karimigonabadi.ir/personal/index.php/nahj/88-naj این یه نمونه است . چه کنم تا منوی آبشاری من درست بشه ؟ از یکی از پلاگین های جی کامنت ، پارامتر استفاده از css جی کامنت را غیرفعال کردم . درست شد . به نظرتون دیگه برای همیشه حل شد ؟ با این کار من امکانات جی کامنت رو از دست میدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 اما اين كه درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 اما اين كه درسته سلام دوست عزیز اگه ادامه پست رو خونده بودید متوجه این موضوع می شدید از یکی از پلاگین های جی کامنت ، پارامتر استفاده از css جی کامنت را غیرفعال کردم . درست شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 با این کار من امکانات جی کامنت رو از دست میدم ؟ خیر جی کامنت فعال هست اما شما امکان پیام دهی جی کامنت به کاربر رو غیر فعال کردید، با این توصیف پیام های جی کامنت به صورت آژاکسی به مخاطب ارائه نمی شه. اشکال از تداخل آژاکس یا جاوا بین جی کامنت و منوی آبشاری بوده. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 خوب به نظر شما کسی میتونه درستش کنه ؟ اصلا درست کردنش ممکنه ؟ یا همین طوری کار کنم بهتره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام اگه منظورتون حل مشکل تداخل جی کوئری از این افزونه استفاده کنید شاید درست بشه http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مهر 90 سلام ودرود دوست عزیز این مشکلی نیست که خل نشه وارد پوشه component\com_jcoment\tpl\default شوبد و فایل style_rtl را ویرایش کنید. در خط دوم direction: rtl; حذف و تمامی left ها را به right تبدیل کنید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 تشکر فراوان از دوست عزیز جناب omidnami - مشکل حل شد کاملاً نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر