saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من کامپوننت آسف رو نصب کردم اکستنشن کلمات کلیدی کامپوننت ویرچو پولی بود از سایتش خریداریش کردم ولی نصب نشد کسی اینکار را بلد هست کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام چه مشکلی داره یعنی چی نصب نشد چه اخطاری داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 سلام چه مشکلی داره یعنی چی نصب نشد چه اخطاری داد؟ این کامپوننت طبق آموزش خودش از طریق AceSEF=>Extensions نصبش میکن ولی فعال نمیشه و تو ایمیلی که برام فرستاده یک Download-ID هم هست که اصلا جایی برای وارد کردنش نیست موندم چکار کنمنصب میشه ولی اجرا نمیشه سلام چه مشکلی داره یعنی چی نصب نشد چه اخطاری داد؟ این کامپوننت طبق آموزش خودش از طریق AceSEF=>Extensions نصبش میکن ولی فعال نمیشه و تو ایمیلی که برام فرستاده یک Download-ID هم هست که اصلا جایی برای وارد کردنش نیست موندم چکار کنمنصب میشه ولی اجرا نمیشه نصبش کردم هیچ اروری هم نمیده ولی فعال نمیشه میشه یه زحمت بکشید این سایت رو ببینید http://www.joomace.net/downloads/acesef/extensions/virtuemart-acesef سایتی هست که افزونه را خریداری کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر