mehrabaria 1 ارسال شده در مهر 90 سلام من از opencart برای فروشگاه سایت استفادده کردم که براحتی میشه سایت را چند زبانه کرد و جالب اینکه وقتی سایت به انگلیسی می ره جهت منو ها و کل سایت تغییر می کنه نه فقط متن ترجمه صرف آیا میشه مثلا تو جمفیش هم برا جوملا اینکار کرد که هم ترجمه بکنه هم قالب جهتش عوض بشه http://www.rayandej.com/shop البته در این فروشگاه انتخاب زبان به صورت منوی کشویی هست مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز اگر قالبتون ltr و rtl رو ساپورت كنه بصورت اتوماتيك جابجايي صورت ميگيره البته قالبهايي كه اينقالبيت رو ندارن بايد بهينه كرد تا اين مشكل حل بشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام سایت چندزبانه واقعی فقط وقتی بدست میاد که شما چندتا سایت درست کنی به زبان های موردنظرت یعنی یه جوملا فارسی یه جوملا انگلیسی و الی آخر افزونه ها فقط متون رو ترجمه و در صورت دو زبانه بودن قالب جهت رو هم تغییر می دن اما ترجمشون در حد ترجمه گوگله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در مهر 90 چطور قالب رو دو زبانه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 من هم با نظر ایشون کاملا موافقم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مهر 90 بله جومفیش این قابلیت رو به راحتی ایجاد میکنه، جومفیش قویترین در بین الحاقات هست، شک نکنید نیازتون رو برآورده میکنه ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در مهر 90 کسی بلده قالب رو دو زبانه بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام برای دوزبانه کردن قالب باید قالب هم به صورت rtl باشه و هم به صورت ltr برای اینکار شما باید کد نویسی بلد باشید ولی میتونید درخواست بدید تا برای شما قالبتون دوزبانه بشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در آبان 90 من که در خواست دادم چه جوری باید در خواست بدم 09133020886 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر