mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 سلام خدمت دوستان من یه مشکل دارم یکسری مطلب در سایتم قرار دادم و می خوام قبل از اینکه تغییرات افزونه ای و قالبی بدم از مطالب سایتم بک اپ تهیه کنم که اگر سایت بهم ریخت بتونم سایت رو دوباره برگردونم اما نمی دونم چکار کنم جوملایی که نصب دارم 1.7 هست ممنون میمش در این مورد راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 می تونید از قسمتهای مربوطه در دیتابیس بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 90 سلام باید وارد هاست بشوید و در یکی از قسمتهای backup یا phpmyadmin اقدام به گرفتن بک اپ از پایگاه داده خود بکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود بر دوست عزیز یک سوال شما می خواهید از کل سایت نسخه پشتیبانی بگیرید یا فقط از مطالب؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام کامپوننت ساخت نسخه پشتیبان akeeba که نسخه فارسی و بهمراه آموزشش تو انجمن گذاشته شده بود برای جوملا 1.7 هم منتشر شده در جوملای جهانی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 می تونید از لینک زیر استفاده کنید http://forum.joomina.ir/thread-6804-post-38351.html#pid38351 آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 می خوام از مطالب بک اب گیری کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 می خوام از مطالب بک اب گیری کنم یعنی با پستهای قبلی به نتیجه نرسیدید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 مصطفی جان سئو رو که بهم معرفی کردی چطور میتونه بک آپ گیری برام بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 در کنترل پنل هاست بروید به قسمت phpmyadmin و دیتابیس جوملا و در قسمت Export یا از کل دیتابیس با زدن کلید go پشتیبان بگیرید یا با استفاده از custom هر کدام را که می خواهید انتخاب کنید و بگیرید: jos_categories یعنی موضوعات این ها مطالب jos_content jos_content_frontpage jos_content_rating منو ها jos_menu jos_menu_types بخش ها jos_sections کاربران jos_users موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saam1367 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام خدمت دوستان. 2تا سوال در این مورد دارم لطفا راهنمایی کنید: من قصد دارم از مطالب و کاربران پشتیبانی بگیرم و بعد از حذف قالب، یه قالب دیگه بصورت QuickStart نصب کنم و اون اطلاعات رو بهش انتقال بدم: 1-بعد از اینکه از طریق PhpMyadmin از جداول مربوط به مطالب و کاربران پشتیبانی گرفتم،چطور اطلاعات رو انتقال بدم؟(ظاهرا انتقال یک بخشی از اطلاعات از طریق Import امکان پذیر نیست( 2- بعد از انتقال اطلاعات چه تغیراتی باید در فایل کانفیگ انجام شود؟ 3- بطور کلی مواردی که در بانک اطلاعاتی ذخیره می شوند چه چیزهایی هستند؟(آیا اگر کل بانک اطلاعاتی رو به قالب جدید انتقال بدم، یا قالب جدید رو روی همون دیتابیس نصب کنم، مشکلی برای سایت بوجود نمیاد؟) متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز بهترین راه همین طور که جناب دفاعی هم گفتند که بدون هیچ گونه مشکلی و کاملا فارسی میتونید بک آپ انجام بدید اینه که از افزونه آکیبا بک آپ استفاده نمایید و از سایت خود پشتیبانی کامل بگیرید. موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saam1367 0 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز بهترین راه همین طور که جناب دفاعی هم گفتند که بدون هیچ گونه مشکلی و کاملا فارسی میتونید بک آپ انجام بدید اینه که از افزونه آکیبا بک آپ استفاده نمایید و از سایت خود پشتیبانی کامل بگیرید. موفق و پیروز باشید متشکرم از پاسختون من این افزونه رو نصب کردم و از کاربردش هم راضی هست، اما اگه سوالمو توجه شده باشید؛ قصد دارم یه قالب دیگه از ابتدا نصب کنم و فقط مطالب و کاربران قالب قبل رو نیاز دارم، نه کل قالب !!! لطفا دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام از جداول زیر اکسپورت بگیرید categoriescontentcontent_frontpagecontent_ratingusergroupsusersuser_usergroup_map سپس در دیتابیس جدیدتون این جداول را حذف کنید و سپس ایمپورت کنید به پیشوند جداول هم دقت کنید موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : saam1367، دفاعی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر