M K 2 3 ارسال شده در مهر 90 سلام یه منو ساختم برای منوی بالا و توش چند ایتم گذاشتم ولی مثل منوی اصلی دکمه ای و تصویری اند . چطور عناوین ساده و افقی کنار هم قرار دهم ؟ با تشکر از شما . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دموی آنلاین بدید و توضیح بیشتر... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در مهر 90 درود هر ایتمی که توی منوی بالا منتشر میکنم به جای اینکه افقی بیاد کنار قبلی میاد پایین ش و عمودی میشه. میشه مث منو اصلی ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما و خوش آمد گویی... من فکر میکنم شما منوی بالا رو در موقعیت مناسب حودش که معمولا به اسم topmenu (و یا اگر قالبتون با آرتیستر طراحی شده به اسم User3 هست) ، قرار ندادید. از بخش افزونه ها --> مدیریت ماژول ها روی منوی بالا کلیک کنید و در قسمت چینش مکان مناسب اون رو انتخاب کنید. چنانچه مشکل هنور برقرار بود دوباره مطرح کنید. سعی کنید اگر مشکلی رو بیان می کنید برای پاسخ گویی بهتر و سریع تر یک اسکرین شات و یا دموی آنلاین از مشکلتون قرار بدید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر