saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 سلام چند روزی هست دنبال کامپوننتی میگشم که بتونم کلمات کلیدی به فروشگاه ویرچو مارت اضافه کنم ijoomla seo را پیدا کردم عالیه فقط فارسی را ساپورت نمی کنه تو دیتا بیس هم یونیکد را به utf 8 تغییر دادم اما نتیجه ای نگرفتم کسی با این افزونه کار نکرده ؟ خیلی ممنون میشم زود جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 ممنون که جواب دادید ولی اصلا دو تا مقوله سواهستن . اون که من گفتم شما می تونید برای هر محصولی کیورد توضیحات اضافه کنید اینکه یک ماژول کلمات ابری هست . لطفا راهنمایی کنیدکسی نمی تونه کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 کسی نیست جواب بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این کامپوننت برای نمایش اطلاعات بصورت چند تب هست که واقعاً جالب هست. فکر می کنم منظور شما همین بود vmreeleezee for Virtuemart نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 سلام شاید من سوالمو گیج کننده پرسیدم وشما را به زحمت انداختم خیلی راحت بگم من دنبال کامپوننتی هستم که بتونم برای فروشگاه virtumart کلمات کلیدی و description تعریف کنم همونطور که می دونید برای فروشگاه ویرچومارت امکان تعریف کلمات کلیدی به صورت پیش فرض وجود نداره و باید از افزونه هایی که برای اینکار درست شدن استفاده کرد من از دوتاش یکی ijoomla seo و sef404 استفاده کردم اولی فارسی رو پشتیبانی نمی کنه دومی هم افزونه virtu martقفل هست و باید خریداری بشه خیلی به چنین کامپوننتی احتیاج دارم خیلی باز ممنونم که پیگیری می کنید وقت میگذارید و. جواب بچه ها را میدید با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 سلام روز بخیر کسی اگه اطلاعاتی در این زمینه داره کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 یعنی هیچ افزونه ای وجود نداره که کار منو راه بندازه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 ببخشید که من متوجه منظور شما نشدم ولی افزونه های Seo برای VirtueMart این ها هستند که شما دو تا از آنها را نام بردید. Optimized Sh404Sef plugin for Virtuemart Smart SEO JoomSEF Free VirtueMart SEO Plugin for ARTIO JoomSEF vmMetaTag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 ببخشید که من متوجه منظور شما نشدم ولی افزونه های Seo برای VirtueMart این ها هستند که شما دو تا از آنها را نام بردید. Optimized Sh404Sef plugin for Virtuemart Smart SEO JoomSEF Free VirtueMart SEO Plugin for ARTIO JoomSEF vmMetaTag خیلی ممنونم از شما من اینارو تست کرده بودم ولی پولی بود واقعا ممنون که وقت گذاشتید دستتون درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر