mahdi71 8 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من چطور میتونم یک قالب که نوعش آسان نصب در لوکال نصب کنم من به این شکل عمل کردم: قالب را در www اکسترکت کردم بعد بعد در مرورگر localhost را نوشته و مانند نصب یک جوملا عمل کردم.(انتخاب زبان -موافقت نامه-نام لوکال و روت و پایگاه داده و... در آخر پوشه اینستالیشن را نیز حذف کردم اما این ارور رو داد Site error: the file G:\web\wamp\www\templates\zt_zana\html\com_content\category\blog.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.2.dll to be installed by the site administrator. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در مهر 90 سلام. بسته های آسان نصب فکر کنم یه بسته کامل مثلا مثل جوملاست (از اسمشم پیداست ) که وقتی نصبش میکنید تمامی اون امکانات رو داره. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 90 دوست عزيز يكي از افزونه ها از بسته اي كه شما نصب كرديد براي اجرا به فعال بودن ionCube نياز داره و چون شما توي لوكال تست ميكنيد اين خطا رو ميده اگر ميتونيد در هاست رايگان تست كنيد سوال : از چه برنامه اي براي وب سرور استفاده ميكنيد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi71 8 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست گرامی wamp2.0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز اگر فقط قالب هست كه از داخل پنل مديريت تون از قسمت افزونه ها نصب / حذف را انتخاب كنيد و قالب مورد نظر را نصب كنيد كه به هيچ مشكلي هم بر نمي خوريد . توجه داشته باشيد كه اول بايد فايل را اکسترکت كنيد . سوالي بود در خدمتم موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر