mohammadhh14 3 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان کسی افزونه ای سراغ داره که با اون بتونیم این امکان رو به کاربر بدیم که سایز متن (یک موقعیت مشخص) رو خودش تغییر بده(نه متن کل سایت)؟ این هست : http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=2003 ولی مشکلاتی داره از جمله اینکه : مشکل اصلی :سایز کل سایت رو تغییر میده نه یک مو قعیت خاص رو خودش سایز پیش فرض داره که ست کردنش خیلی مشکل هست و من هر چقدر باهاش ور رفتم نتونستم کاری کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 برای ست کردن سایز ها بر سه اصل پیکسل و در صد و نقطه عمل می کنه. هر کدام را که انتخاب کنید باید روبروی کادر مربوطه، مقدار آن را قرار بدهید. مقدار اندازه ی آنها با هم خیلی فرق دارند. در کادر CSS Font Type هر چیزی که انتخاب کردید باید مقدارش را هم در کادر پایینش درست کنید. در مورد سایز موقعیت، باید این افزونه برای قالب شما شخصی سازی بشود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در مهر 90 سلام ممنون بابت کمک دوستان می تونند کمک کنید که من چطور می تونم این افزونه رو شخصی سازی کنم؟ یعنی چه کدهایی رو باید اصلاح کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز به خودتون دردسر ندهید این پلاگین را نصب کنید و خودش توی مطالب به بازدیدکننده سایت این امکان را میدهد. اگر هم از قالب می خواهید انجام بدهید. من در خدمتم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر