kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 با عرض سلام خدمت دوستان ميخواستم بدونم چه طوري ميشه يه سايت دمو براي مشتريان ايجاد كنم . يعني به صورتي كه مشتري وارد قسمت مديريت بشود . بتواند تمامي قسمت ها را چك كنم اما نتواند ويرايش و اعمال كند . به چه صورت ميشه اين كار را كرد ؟ البته يكي از دوستان اين طور برام توضيح داده : وزری که برای این دمو ایجاد میکنید (منظور یوزری که دسترسی به دیتابیس را امکانپذیر میکند) را دسترسی فقط خواندن بدهید ! چه طور اين كاري كه دوستم گفته را بكنم ؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در مهر 90 من هم نيازمندم اگر دوستان راهنمايي کنند ممنون ميشيم من حدس ميزنم فايل کانفيگ رو سطح دسترسيش رو عوض کنيم درست ميشه ولي باز به نظر متخصصان نيازمنديم يه جاي کار ميلنگه منتظر دوستان هستيم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مهر 90 چنین کاری را rsjoomla.com انجام داده است http://demo.rsjoomla.com/administrator/ همین سایت افزونه ای رو به نام rsfirewall داره که خیلی جالبه یکی از خصوصیات جالب این افزونه این هستش که می تونید به کاربران سطح دسترسی بدید مثلا بگید نتونند به قسمت خاصی برند و یا نتونند نام کاربری رو تغییر بدهند و... اما اینطور که من می دونم مطالب سایت و می تونند ویرایش کنند و ... امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در مهر 90 اگر تو سایتی که معرفی کردین ( http://demo.rsjoomla.com/administrator/ ) دقت کنید در زیر مدیریت این عبارت رو می بینید " Time till next database reset 00:11:45 " ، مشخص می شه که بعد از 12 دقیقه دیتابیس رست می شه. اگر page source بگیرین می تونین ببینین از چی استفاده کردن : display_c(735); البته متن این جاوا هم توی سورس صفحه هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مهر 90 من امتحان کردم این صفحه رو خیلی وقت پیش میشد همه چیز و توش تغییر داد(نمی دونستم دیتابیس اتوماتیک ریست میشه) اما در جواب دوستمون این کامپوننت و معرفی کردم که کارشون رو راه می اندازه(میشه به کاربران مدیر سطح دسترسی به تک تک کامپوننت ها داد )حالا توضیحات شما به دردشون خورد یا نه رو نمی دونم (اما به درد من نخورد چون سوال من نبود) در ضمن کامپوننت acl manager هم هست که خیلی چیز خفنی البته برای جوملا 1.7 http://demo.aclmanager.net/administrator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود تشكر از همه دوستان اما بنده عرض كردم كه از روش ديتابس را توضيح بديد . از روش ديتابس هر سايتي را كه خواستي ميشه دمو ايجاد كرد حالا چه جوملا باشه چه سيستم ديگه اي . درسته ؟ دوستان لطفا از روش ديتابس توضيح بدن با تشكر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شما اصلا با چه نسخه ای از جوملا می خوای کار کنی؟ می تونی از افزونه های ایجاد سطح دسترسی استفاده کنی یا از امکانات خود جوملا 1.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود از نسخه 1.5.23 . اما ميخواهم از روش ديتابس انجام بدم كه اسكريپ هاي ديگه را نيز همين كار بكنم ممنون ميشم دوستان از روش ديتابس بنده را راهنمايي كنند . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مهر 90 من اصلا منظور شما رو متوجه نمیشم منظور شما چیه شما می خواهید دیتابیس رو در مدیریت توضیح بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز من چه طوري ميتونم از طريق ديتابس كاري كنم فردي بياد توي سايت اما نتونه تغييرات را ذخيره كنه ؟ همان طور كه قبلا گفتم دوستي اين روش را بهم گفت : " يوزری که برای این دمو ایجاد میکنید (منظور یوزری که دسترسی به دیتابیس را امکانپذیر میکند) را دسترسی فقط خواندن بدهید ! " اين كار بالا كه يكي از دوستان فرمودند را چگونه انجام بدم . فقط همين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر