محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 سلام من این ماژول رو از جومینا دانلود کردم و تو وبسایتی که دارم روش کار می کنم نصب کردم اما جست و جوی ajax ی در کار نیست و مثل تصویر دمویی که تو جومینا هست کار نمیکنه. ماژول سرچ جومینا تنظیمات خاصی داره؟ ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام و درود خودتون تنظیماتی رو اعمال نکردید رو ماژول؟ با همین تنظیمات پیشفرض ماژول بخوبی کار خواهد کرد! وقتی در فیلد جستجو عبارتی رو می نویسید کمی صبر کنید آدرس سایتتون رو هم دوست داشتید قرار بدید ما هم یه تستی بکنیم پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 ziarat-siahat.ir/fa البته هنوز کامل نشده. یه وقت چیزی نگید ها!!!! :blush::blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 چی شد بچه ها کسی نمی تونه کمک کنه؟؟؟ :idea::idea::idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام razzaghi من این ماژول از جومینا همون لینک (لینک دانلود ) دانلود کردم هیچ مشکلی نداشت یه بار حذفش کن و دوباره نصب کن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر