pedram_na 4 ارسال شده در مهر 90 با سلام و تشکر با اینکه ماژول syndicate رو فعال کردم آیکون آر اس اس در موقعیت مورد نظر نمایش داده نمیشه ، باید کار خاص دیگری برای فعال شدن rss انجام داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام یعنی ماژول در موقعیت مورد نظر در قالب منتشر می شه ولی آیکونش نیست یا...!؟ با قالب های دیگه تست کنید و در انتخاب موقعیتها دقت کنید (هر قالب موقعیت های خاص خودش رو داره...) کش جوملاتون رو هم پاک کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در مهر 90 با تشکر از توجه جناب فرحزادیان ، برای فعال کردن خبرنامه گوگل فیدبارنر ظاهرا" اول باید آر اس اس یا همون خروجی سایت رو فعال کنم و بعد تنظیمات لازم رو تو گوگل فید بارنر اعمال کنم ، از طرفی هم آر اس اس برای خود سایت و بالا رفتن بیننده های سایت مفیده ، از کامپوننت k2 هم استفاده می کنم ، با فعال کردن ماژول خروجی سایت اثری از rss نیست ، کش رو پاک کردم ، قالب رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد ماژول فعاله اما آیکونی در موقعیت وجود نداره ( توضیحات اضافه رو برای دوستان تازه کار مثل خودم گفتم تا بهتر سر در بیارن ) پیشاپیش ممنون از راهنمائی دوستان ... !========================================== دوستان این تاپیک مشکلم رو حل کرد و خیلی مفید بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر