kargah 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام : شهادت امام جعفر صادق(ع) رو به همه مدیران و کاربران محترم تسلیت عرض می کنم. من کامپوننت jcomments را که مدت زیادی هم هست روی سایتم نصب کردم به تازگی متوجه شدم که قسمت نظرات کار نمی کنه،یعنی همه قسمت های خواسته شده رو پر می کنم و روی ارسال کلیک که می کنم،هیچ عکس العملی نشان نمی ده. چند بار هم این افزونه رو پاک کردن و دوباره نصب کردم! سایت : www.copylink.ir با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام لطفا ابتدا جستجو کنید! پیرامون مشکلات این الحاق زیاد بحث شده و مشکل شما فکر می کنم به خاطر تداخل یکی از افزونه هاتون باشه... (جستجو پیشرفته) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام لطفا ابتدا جستجو کنید! پیرامون مشکلات این الحاق زیاد بحث شده و مشکل شما فکر می کنم به خاطر تداخل یکی از افزونه هاتون باشه... (جستجو پیشرفته) با آرزوی موفقیت من هم همین مشکل رو دارم. این افزونه داشت به خوبی روی سایت من کار میکرد اما خود به خود از کار افتاد. من هیچ افزونه ای نصب نکردم که احتمال بدم بعد نصب اون از کار افتاده باشه. نمیدونم چرا از کار افتاده. دوستان به مشکلی مشابه برخودن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در مهر 90 من قبلا با این مشکل برخوردم علتش هم به خاطر عدم تطابق utf-8 در فایل های ini بود وقتی فایل ini ای رو تغییر دادم و با ftp انداختم تو پوشه این مشکل به وجود اومد هر کاری هم کردم درست نشد که نشد ولی وقتی این فایل ها رو با خود ویرایشگر CPanel باز کردم و با utf-8 ذخیره کردم، همه چیز درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 دوستان عزیز همانطور که آقای فرحزادیان فرمودند، جستجو... جستجو ... جستجو ... این اشکال عمومن از تداخل افزونه ها با یکدیگر بوجود میاد، احتمال بسیار زیاد از تداخل پلاگین ضد ه-ک جومیناست که احتمالا نصب کرده اید! و موارد دیگری که به تفصیل در انجمن بحث شده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل من هم پیدا شد!! با پلاگین ضد ه-ک مشکل داشت و اون رو غیرفعال کردم درست شد. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 سلام :shy: آقا منم همین مشکلو دارم ,از همون اول که نصبش کردم! اما اینطوری که نمیشه!!! پلاگین ضد ه-ک رو غیر فعال کنیم خب امنیت میاد پایین :1: , نمیشه هر 2 رو با هم داشت؟ البته بگم که من هنوز جستجو نکردم تنکی U نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام شما باید گزینه های مورد نظر رو غیرفعال کنید($_GET) فکر نمیکنم نیازی باشه تمام گزینه های این افزونه رو غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام من نسخه 2.2.2 رو نصب کردم اما فقط ارسال ادمین ثبت می شه و هیچکدوم از کاربرای دیگه نظراتشون ثبت نمیشه . دسترسی ها رو هم دقیقا مثل ادمین ست کردم بازم فایده نداشت با سلام من نسخه 2.2.2 رو نصب کردم اما فقط ارسال ادمین ثبت می شه و هیچکدوم از کاربرای دیگه نظراتشون ثبت نمیشه . دسترسی ها رو هم دقیقا مثل ادمین ست کردم بازم فایده نداشت حق با آقای مرادی بود درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر