soleimani 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام من در شيوه نمايش مجموعه و زيرمجموعه ها در k2 يك سري مشكل دارم مثلا در عكس زير نگاه كنيد اصناف توليدي و خدمات فني سمت چپ قرار ميگيره براي درست كردنش بايد فايل css رو تغيير بدم يا ؟ و يا اينكه زمينش زرد رنگه كه نميشه از تنظيمات خود k2 درستش كرد و زمينش رو غير فعال كرد.گروهبندي مجموعه ها ي من اگر در عكس ها دقت كنيد به صورت ****************************************** -اصناف ------- اصناف توليدي و خدمات فني ---------------- خدمات تلفن همراه و تجهيزات مخابراتي ---------------- آلومينيوم كاران ---------------- بافندگان فرش دستباف ----------- ----------- ***************************************** كه همون طور كه در شكل مي بينيد همه چيز درسته فقط همه صنف هايي كه در نهايت در زير مجموعه نهايي تعريف شده در پدر هم نمايش داده ميشه مثلا در زير مجموعه خدمات تلفن همراه و تجهيزات مخابراتي سه صنف 1.موبايل صدف 2.پاوت تل 3.سينا همراه تعريف شده كه در مجموعه پدر هم نمايش داده ميشه يعني هم در گروه اصناف و هم در خدمات فني و هم در گروه اصناف براي رفع اين مشكل اومدم در گروه اصناف توليدي و خدمات فني در بخش Item view options in category listings گزينه هاي مربوطه رو غير فعال كردم ، درست ميشه يعني در بخش پدر(اصناف توليدي و خدمات فني) نشون نمي ده اما در فرزند يعني در بخش خدمات تلفن همراه و تجهيزات مخابراتي هم نشون نمي ده چون فكر كنم تنضيمات به صورتيه كه زيرمجموعه از مجموعه پدر ارث مي بره لطفا راهنماييم كنيد:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام در مورد رنگ زرد بله باید از css درستش کنید در مورد مجموعه های والد ، وا الله من خودم هم با آزمون و خطا با k2 کالر میکنم . اصلا حساب کتاب نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleimani 0 ارسال شده در مرداد 89 يعني از خود تنظيمات k2 مداوم تغييرات ميديد تا درست بشه يا توي كد نويسي ها ؟ چون من موندم كه اين اشكال والد اصلا از بخش مديريت k2 درست ميشه؟ يا بايد از كدنويسي درست بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 ببین برای تنظیم نمایش از خود کامپوننت باید تغییرات بدی و برای تنظیم المان ها از css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 به نظر من اگه css خوب بلد نستی یا نمی تونی یاد بگیری دست نگهدار و فعلا از k2 استفاده نکن. باید یه چند وقتی با css های k2 کار کنی و همونطور که آقای تهرانی گفتند با آزمون و خطا قلقش بیاد دستت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر