arashnia 6 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همه بچه های جومینا امروز یه دفعه به سرم زد یه قالب اسلیمی بزنم ، از طرفی هم وقت نداشتم... گفتم اگه تونستم سریع تمومش کنم تو انجمن پارس جوم منتشر میکنم ( ارادت بنده به آقای گنجی که همیشه دستمون رو گرفته بیش از اینهاست ) بعد که دو سه ساعته تموم شد با خودم گفتم بزارمش تو جومینا... شاید اینجا کسی به دردش بخوره... بعدش هم میزارم تو پارس جوم. این قالب مختص جوملا 1.5 و به اسم اسلامیک جومینا هست... تنها کاری که شما باید بکنید اینکه وقتی قالب رو دانلود کردید یه هدر به ابعاد 220*898 طراحی می کنید و اسم اون رو header.jpg میزارین... حالا این هدرتون رو توی فولدر Image قالب کپی می کنید. ببخشید اگه بد شد چون نتوستم بیش از این وقت بزارم. اینم یه اسکرین شات کوچیک: اینم لینک دانلود قالب البته نتونستم تو آپلود سنتر جومینا آپلودش کنم اخه گفت: دستورالعمل ها: این فایل امن به نظر نمیرسد ![islamic.zip] دانلود کنید راستی دوستان من هیچ کپی رایتی روی قالب نذاشتم... دیگه خودتون میدونید. دوم هم اینکه هر تغییر خواستید برید تو پوشه css روی template.css بدید... اگه از رنگش خوشتون نمیاد یا غیره خودتون به سلیقه خودتون تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید. خلاصه بگم آقا جون هر تغییری توش آزاده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام ممنو ولی سعی کنید وقتی قالبی در انجمن منتشر می کنید لینک دمو هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام مصطفی جان اسکرین شات داره نیازی به دمو نیست ! البته اسکرین شات نیتونست خیلی بهتر از این باشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر