j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام من در جوملام چند چيز فعال كردم بعد سايتم اصلا باز نشد بعد عرور ميداد دربازه چند چيز بعد من اون ها را پاك كردم و حالا صفحه مياد و هيچ لينك ديگر كار نمى كنه يا هيچ صفحه كمك:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 من که متوجه منظورتون نشدم لطفا بیشتر توضیح بدید و آدرس سایتتون رو هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 الان يه افزونه جديد هست من اون را نصب كردم وقتى اون دگمه را روشن مى كنم هيچ جا ديگه نمى ره اون هم كار نمى كنه الان دگمه خاموشه كه سايتم خراب نشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما 1- لطفا از سایتتون دمو بدید 2- چه افزونه هایی نصب کردید ؟ لطفا سئوال خود را کامل بگید که بشه به شما کمک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 www.downlaodsgod.com آلان دوباره شده افزونه اين 2 روژ هيچى نصب نكردم كه اين جورى شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز این دامنه ای که شما معرفی کردید ثبت نشده است دقت کنید ببینید آدرس رو درست دادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من هویز نگرفتن اگه آدرس درست باشه . Server not found دوست عزیز اصلا سایت شما بالا نمیاد تا به صفحات بره - مشکل 99+1 % از هاست شماست . با مدیر سرورتون تماس بگیرید - فقط کافیه بگید به سایت من یه نگاه بندازید نیازی نیست بگید چی نصب کردین یا ... خودش متوجه میشه ماجرا چیه ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 الان درست بود قطع شد مشكل از قالبه چون بقيه قالب ها كار مى كردالن درست شدhttp://www.downloadsgod.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام از مدیریت حذف و دوباره نصب کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 من قالب را نزديك 10 بار دانلود كردم و نصب كردم كار نمى كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام در روی لوکال یا هاست و در یک دارکتوری دیگه جوملا رو دوباره نصب کنید ببینید کار میکنه ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 میشه بگید داری از چه قالبی استفاده می کنید؟ ورژن جوملای شما چنده؟ قالب های پیش فرض جوملا هم روی سایت شما به همین صورت هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 joomla 1.7 ghaleb joomla download center ke lan dar safhe 2 site hast khir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز این چندمین بار هست که دارم به شما می گم: لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید لطفا قبل از ارسال موضوع قوانین رو مطالعه کنید لطفا به صورت فارسی تایپ کنید نه به صورت فینگلیش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام کاری که من گفتم رو انجام دادین ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 راستش من جوملا را نصب نكردم جوملاى شما را به پشتيبانى هاست دادم كه برام نصب كنه و اون ها نصب كردند. بلد نيستم ديگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز سرچ کنید ! برا یه جومینایی بده بگه بلد نیستم ! خوب یاد بگیرید ! جستجوی پیشرفته - تو گوگل هم میتونید سرچ کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 اگه دوباره نصب كنم اين از بين مى ره چون سايت من هاستش فقط 1 نرم افزار ميشه روش نصب باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 دممکنه که مشکلوت حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 نميشه يه كارى كرد كه مثلا تميرش كرد مثل نرم افزار ها كه گذينه تعمير داره يا يه كپى از فايل ها بگيرم بعد دوباره بگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام اولا قبل از هر کاری بکاپ بگیرید . دومن رو کال نصب کنید / سومن cms های پیشرفته ی مثل جوملا موقع نصب از شما میخوان که به جداول دیتابیس یه پیشوندی بدید با افزودن این پیشوند میشه رو هاست شما 1000000 هزار سایت نصب کرد. با اینکه هاستتون محدودیت داره . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 کپی با شکست مواجه شد JInstaller: :Install: Failed to copy file /home/downloa9/domains/downloadsgod.com/public_html/tmp/install_4e76d4a6ed0b4/index.php to /home/downloa9/domains/downloadsgod.com/public_html/templates/joomina-downloadcenter/index.php در هنگام نصب قالب اين مشكل را داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 قوانین انجمن: سوال جدید در تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در شهریور 90 اين مال همينه همين قالبه كه در اين قسمت اشكال داره حالا مى گه كپى نمى كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 شما باید توی تاپیک جدید مطرح می کردید ولی استثناٌ این بار جواب میدم فایلهای قالب قبلی رو کامل حذف کنید و دوباره قالب رو نصب کنید ببینید مشکلوت حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر