hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 90 سلام در جوملا 1.7 برای در ست کردن منوی جدید نوع منو را "مطالب>لیست همه مجموعه ها (گزینه سوم)" تعیین کرده ام. اما وقتی در سایت روی لینک منو کلیلک میکنم خطای 404 می دهد. در ضمن مجموعه ها درست هستند. لطفا راهنمایی کنید اشکال از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام از جوملای کدام تیم استفاده می کنید!؟ منو رو حذف و مجدد ایجاد کنید... کش رو هم پاک کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 90 جوملای جومینا و مابولرن را امتحان کردم هر دو همین طوری بودن چند بار هم این کار را تکرار کردم مشکل از کش هم نیست برای مثال منویی با اسم مستعار testmenu ادرسی به شکل زیر خواهد داشت mydomain/testmenu.html من همین آدرس را به شکل زیر و دستی وارد کردم و دیدم بدون مشکل کار میکنه mydomain/index.php/testmenu.html به نظر شما ربطی به مشکل داره؟مشکل را پیدا کردم: جوملا 1.7 با wamp 2.0c کمی مشکل داره اگر در تنظیمات کلی , تنظیمات SEO , استفاده از mod_rewrite را روی خیر بگذارید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 مشکل را پیدا کردم: جوملا 1.7 با wamp 2.0c کمی مشکل داره اگر در تنظیمات کلی ' date=' تنظیمات SEO , استفاده از mod_rewrite را روی خیر بگذارید درست میشه [/quote'] با سلام راه حل این مشکل که با وجود فعال بودن این گزینه هم این مشکل پیش نیاد تغییر نام فایل htaccess.txt در هاست در دایرکتوری که پک جوملاتون آپلود شده به: .htaccess با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 90 سلام اما در لوکال نمیتوان چنین نامی را ایجاد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام چرا در لوکال هم میشه با نوت پد فایل رو باز کنید از منوی file گزینه save as رو انتخاب کنید save as file روی all file بگذارید در کادر file name هم بنویسید .htaccess تغییر نام پیدا می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 90 سلام بله در notepad++ میشه این کار را کرد اما در notepad خود ویندوز نمیشه متشکر اما بعد از تغییر نام intenal server error ایجاد میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بله، همانطور که آقا مرتضی هم اشاره کردند این امر امکان پذیر هست... این تاپیک رو هم مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-811.html با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر