student 0 ارسال شده در شهریور 90 جهت نمایش یک مجموعه یا بخش از فایلهای فوکا دانلود در صفحه اصلی و بدون استفاده از منو از چه ماژولی باید استفاده کرد. مانند لینک دانلود کتاب الکترونیکی در صفحه سایت زیر بدون زدن لینک منو http://www.mybnd.net/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=10&Itemid=18# در ضمن اگر بخواهیم به عنوان تازه ها در صفحه اول استفاده کنیم وقتی از ماژول latestnews استفاده می کنم مجموعه مربوط به فوکا را نمایش نمی دهد چرا؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام در مورد نمایش شما باید در سایت اصلی سازنده دنبال همچین افزونه های باشید در مورد نمایش آخرین ارسال ها شما باید شماره مجموعه مورد نظر رو به ماژول نمایش آخرین اخبار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
student 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام در مورد نمایش شما باید در سایت اصلی سازنده دنبال همچین افزونه های باشید چنین کاری را کردم اما در مورد section پیدا کردم من زیر مجموعه آن یعنی category را میخاستم که ندیدم شما می توانید منرا راهنمایی کنید ؟ در مورد نمایش آخرین ارسال ها شما باید شماره مجموعه مورد نظر رو به ماژول نمایش آخرین اخبار بدید شماره مجموعه که یک بود را زدم اما نشان نمی دهد در صورتیکه برای مجموعه های خود جوملا درست می کند !!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر