esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه اساتيد من در صفحه اصلي سايتم اينجا هدر لود ميشه اما تو قسمتهاي ديگه مثلا اينجا لود نميشه اين عيب از كجاس؟ البته قبلا يه بار ديگه از اين پلاگين استفاده كرده بودم كه مشكلي نداشت ........ با تشكردر ضمن گزينه تخصيص منو هم روي همه قرار داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز از چه پلاگینی استفاده می کنید قبلا تو همین سایت استفاده کرده بودید با همین افزونه ها قالب رو دیفالت کنید و تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 بله قبلا هم استفاده كرده بودم. اين يه فايل فلشه كه اونو با ماژول mod_flashmod توي قسمت هدر جايگذاري كردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما باید برید توی قسمت مدیریت ماژول ها و ماژول مورد نظر خودتون رو انتخاب و به قسمت ویرایشش برید و در جایی که باید محل نمایش این ماژول رو نشون بده گزینه "همه" رو انتخاب و دخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 در ضمن گزينه تخصيص منو هم روي همه قرار داره اينجا گفتم كه گزينه روي همه هست. به هر حال ماژول را پاكش كردم . ممنون از پاسخهاتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر