milad123 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام من از هاست رایگان "هاست برای تو" استفاده می کنم و تا کنون از نسخه های جوملا 1,5,23 و 1.6 استفاده کردم و به تازگی با جوملا 1.7 آشنا شدم خواستم آن را نصب کنم ولی هنگام نصب چنین صفحه ای ظاهر میشود به آدرس سایتم بروید اینجا کلیک کنید من نسخه های جوملا 1,5,23 و 1.6 نصب کرده بودم با چنین مشکلی روبه رو نشده بودم این مشکل در تمامی صفحات می باشد لطفا راهنمایی ام کنید عذر میخوام این ارسال رو میذارم که تایپیک بیاد بالا یکی پیدا بشه جواب بده. سلام من از هاست رایگان "هاست برای تو" استفاده می کنم و تا کنون از نسخه های جوملا 1' date='5,23 و 1.6 استفاده کردم و به تازگی با جوملا 1.7 آشنا شدم خواستم آن را نصب کنم ولی هنگام نصب چنین صفحه ای ظاهر میشود به آدرس سایتم بروید اینجا کلیک کنید من نسخه های جوملا 1,5,23 و 1.6 نصب کرده بودم با چنین مشکلی روبه رو نشده بودم این مشکل در تمامی صفحات می باشد لطفا راهنمایی ام کنید عذر میخوام این ارسال رو میذارم که تایپیک بیاد بالا یکی پیدا بشه جواب بده. کسی برای پاسخ گویی نیست؟کسی برای پاسخ گویی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خوداری کنید! شما چندین بار اسپم ارسال کردید در این باره قبلا در انجمن بحث شده شما باید جستجو کنید. اگر هم مشکلتون حل نشده از مدیر سرور مطلب رو پیگیری کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر