i.from_iran 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام نحوه ادرس دهی در این ماژول به چه صورت باید باشه ؟ چون اسم پوشه را کپی کردم در کادری که برای آدرس هست اما تو قالب عکسارو نشون نمیده و فقط کادر را کشیده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام میشه بگید چه طوری آدرس دادید؟ آدرس رو بنویسید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز من برای این کار یه پوشه مثلا slid تو فولدر image خود جوملا ساختم و عکس هام رو اونجا آپلود کردم و آدرس رو به صورت زیر دادم: /images/slid ان شاء الله که درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوستان لطفا اگر در افزونه ای مشکل دارید لینک اون افزونه یا نام دقیقش در جومینا (اگر در جومینا نبود هم باز لینک یا نام دقیقش) رو بفرمائید تا دقیق تر بشه راهنمایی کرد... من برای این کار یه پوشه مثلا slid تو فولدر image خود جوملا ساختم و عکس هام رو اونجا آپلود کردم و آدرس رو به صورت زیر دادم:/images/slid بله دوست عزیز به ظاهر که درسته، با این آدرس دهی باز مشکل دارید!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر