Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. سایتم را مدیر سرورم ساسپند کرد و بعد من گفتم که یک بک آپ بدهند و بعد یک آی پی بهم داد و گفت برید و بک آپ را بردارید. بعد گفتم چگونه گفت به کنترل پنل هاست برید و بک آپ را بردارید. ولی من یوزر نیم و پسوردی ندارم. باید چه کار کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام با یوزر و پس قبلی نمی تونید وارد بشید؟ بالاخره باید یوزر و پس باشه عزیز... ازشون بخواهید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 خیر. چه کار کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 90 به جای اینجا ، با مدیر هاست تماس بگیر و سوال کن و جواب بخواه :thankyou: گره ای رو که با دست میشه باز کرد ، با دندون باز نکنید. :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام برای دانلود حداقل باید به فایل منیجر دسترسی داشته باشید و برای دانلود بدون وارد شدن به سی پنل باید پرمیشن فایل بک آپ 777 باشه که معمولا اینطور نیست و باید تغییر داده بشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 سلام. هرچه زنگ می زنم جواب نمی دهند و تیکت هم که می دهم ، دیر جواب می دهند. من این اطلاعات را سریع لازم دارم. بهم گفتند باید وارد سی پنل بشید. با یوز نیم و پسورد های هاستی که ساسپند شده بود امتحان کردم ولی فایده ای نداشت. چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام چاره ای نیست! این مشکل رو باید ادمین سرورتون براتون حل کنه... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در شهریور 90 بهشون بفرمایید تا فایل فایل بکاپ رو در هاست خودشان آپلود و لینک دانلود به شما بدهند یا اینکه برای 5 ساعت یا کمتر نسبت به حجم سایتتان، باز کنند تا شما انتقال را توسط ریموت دسکتاپ انجام دهید، اگر وارد به این کار نیستید اطلاع بدید براتون اتقال رو انجام میدم. اگر هم میگن که سایتتون آمارش زیاده و از سرور زیاد استفاده میکنه، اسم index.php را تغییر دهید تا دسترسی کاربران به سایت قطع بشه ارادت:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر