mrrad 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام. چطور می تونم مطالبی رو در صفحات اضافی بذارم؟ به طوری که مطلب در صفحه ی اصلی نمایش داده نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام کافیه در هنگام ارسال مطلب اونو در صفحه اول منتشر نکنید اینطوری تو مطالب سایت درج میشه اما تو صفحه اول نمایش داده نمیشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrrad 0 ارسال شده در شهریور 90 درسته ولی من می خوام در یک صفحه ی دیگه نمایش داده بشه! مثلا: www.siteman.com/safe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 يك بخش ايجاد كنيد و مطلب رو توي اون بخش بزاريد اگر سئوي شما فعال باشد به صورتي كه ميخواهيد نمايش داده مي شود موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrrad 0 ارسال شده در شهریور 90 امتحان کردم ولی متاسفانه نشد! دوستان لطفا زودتر جواب بدند عجله دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام کافیه شما در منوی اصلی یک منو درست کنید و نوع منو رو نمایش بخش به صورت بلاگ قرار بدید و بعد در تنظیمات منوی درست کرده بخشی که میخواهید صفحه جدایی داشته باشه رو انتخاب کنید توجه داشته باشید وقتی مطلبی رو میخواهید در صفحه مربوطه قرار بدید کافیه بخش مطلب رو مثلا بخش "اخبار" انتخاب کنید و نمایش در صفحه اصلی رو "خیر" قرار بدید بعد از این تمام مطالبی که به این صورت ایجاد کردید در اون صفحه نمایش داده میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر