sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من می خواهم عنوان صفحه اصلی در سایتم حذف کنم می دانم باید برم در منو اصلی در تنظیماتش و تیک خیر عنوان صفحه اصلی را بزنم در یکی از سایت هام جواب می دهد و در این سایت جدیدم کار نمی کند. چکار کنم؟؟؟؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من می خواهم عنوان صفحه اصلی در سایتم حذف کنم می دانم باید برم در منو اصلی در تنظیماتش و تیک خیر عنوان صفحه اصلی را بزنم در یکی از سایت هام جواب می دهد و در این سایت جدیدم کار نمی کند. چکار کنم؟؟؟؟؟؟ ممنون سلام دوست عزیز من قبلا به همچین مشکلی برخورده بودم. فکر می کنم که در بخش منوها دو یا چند منوی اصلی هست که دارای Home یا صفحه اصلی هست تنظیمات مورد نظر خود را در همه ی منوها که صفحه ی اصلی داره انجام بده مشکلت به احتمال زیاد حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 هر کاری می کنم حذف نمیشه adan-iq.ir هر کسی می تونه عنوان صفحه اصلی را حذف کند بگه تا رمز را براش پیغام خصوصی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام http://www.forum.joomina.ir/thread-2948-post-16046.html#pid16046 و انجام اون 3 مورد در پست زیر: http://www.forum.joomina.ir/thread-2948-post-16067.html#pid16067 با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 اصلا این راه های که در در این دو تاپیک بود جواب نداد من منظورم نوشته ی "صفحه اصلی " هست !!!!!!!!!!! میشه رمز را بهتون بدم یک نگاه کنید برام؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 اطلاعات کنترل پنل ادمین رو + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز ، بگو که می خوای تو عنوان صفحه چه چیزی نمایش داده بشه ؟؟ دوست عزیز شما دو منو دارید ( منوی راست و منوی بالا ) ، و چون دو گزینه دارید که به یک صفحه لینک می شوند ( صفحه اصلی در منوی بالا و صفحه نخست در منوی راست ) ، شما باید در پارامترهای این دو نمایش عنوان صفحه را روی خیر قرار دهید.در ضمن سایت قشنگی کار کردین ، به نظرم فونت را tahoma کنید ، قشنگتر هم می شه.:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام مشکل ایشون مرتفع شده... معمولا بصورت پیشفرض با دو راه کاری که در پست 4 تاپیک لینک داده شده مشکل حل می شه(جهت نمایش دادن یا ندادن عنوان یا تغییر...) که برای ایشون هم جواب داده منتهی مشکل ایشون ماژول مسیر یابشون بوده که مسیر رو نشون می داده و در واقع ربطی به عنوان نداشته و ایشون نمی خواستن این مسیر نشون داده بشه... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر