رفتن به مطلب
sokoot67

عدم حذف عنوان صفحه

پست های پیشنهاد شده

سلام

من می خواهم عنوان صفحه اصلی در سایتم حذف کنم می دانم باید برم در منو اصلی در تنظیماتش و تیک خیر عنوان صفحه اصلی را بزنم در یکی از سایت هام جواب می دهد و در این سایت جدیدم کار نمی کند.

چکار کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من می خواهم عنوان صفحه اصلی در سایتم حذف کنم می دانم باید برم در منو اصلی در تنظیماتش و تیک خیر عنوان صفحه اصلی را بزنم در یکی از سایت هام جواب می دهد و در این سایت جدیدم کار نمی کند.

چکار کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون

سلام دوست عزیز

من قبلا به همچین مشکلی برخورده بودم. فکر می کنم که در بخش منوها دو یا چند منوی اصلی هست که دارای Home یا صفحه اصلی هست تنظیمات مورد نظر خود را در همه ی منوها که صفحه ی اصلی داره انجام بده مشکلت به احتمال زیاد حل میشه.

لینک به ارسال

هر کاری می کنم حذف نمیشه adan-iq.ir هر کسی می تونه عنوان صفحه اصلی را حذف کند بگه تا رمز را براش پیغام خصوصی کنم.

لینک به ارسال

با سلام

http://www.forum.joomina.ir/thread-2948-post-16046.html#pid16046

و انجام اون 3 مورد در پست زیر:

http://www.forum.joomina.ir/thread-2948-post-16067.html#pid16067

با آرزوی موفقیت

لینک به ارسال

اصلا این راه های که در در این دو تاپیک بود جواب نداد من منظورم نوشته ی "صفحه اصلی " هست !!!!!!!!!!!

میشه رمز را بهتون بدم یک نگاه کنید برام؟؟؟؟

لینک به ارسال

دوست عزیز ، بگو که می خوای تو عنوان صفحه چه چیزی نمایش داده بشه ؟؟

دوست عزیز شما دو منو دارید ( منوی راست و منوی بالا ) ، و چون دو گزینه دارید که به یک صفحه لینک می شوند ( صفحه اصلی در منوی بالا و صفحه نخست در منوی راست ) ، شما باید در پارامترهای این دو نمایش عنوان صفحه را روی خیر قرار دهید.

در ضمن سایت قشنگی کار کردین ، به نظرم فونت را tahoma کنید ، قشنگتر هم می شه.:idea:

لینک به ارسال

با سلام

مشکل ایشون مرتفع شده...

معمولا بصورت پیشفرض با دو راه کاری که در پست 4 تاپیک لینک داده شده مشکل حل می شه(جهت نمایش دادن یا ندادن عنوان یا تغییر...) که برای ایشون هم جواب داده منتهی مشکل ایشون ماژول مسیر یابشون بوده که مسیر رو نشون می داده و در واقع ربطی به عنوان نداشته و ایشون نمی خواستن این مسیر نشون داده بشه...

با آرزوی موفقیت

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...