amirhessam 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی مدتی است که سیستم نظرات سایت من غیر فعال شده است،تنها افزونه نصب شده بعد از این مدت گالری ویدیو ای بوده است که از سایت جومینا نصب کرده و استفاده می کنم،متاسفانه نظرات غیر فعال شده و پس از تکمیل فرم حتی عکس انتظار برای ارسال ظاهر می شود اما نظری ارسال نمی شود،در صورت اشتباه زدن کلید امنیتی هم پیغامی نمی دهد. اگر ممکن است کمک کنید. www.militaryparsi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi-web 0 ارسال شده در شهریور 90 درود.... ماژول را مجددا نصب کنید شاید درست بشه!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 سیستم گالری ویدئویی را غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام فعلا که سایتتون اصلا باز نمیشه و این ارور رو میده : Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL اما در مورد مشکلی که دارید ، قبلا در مورد تداخل افزونه های مختلف و درست کار نکردن جی کامنت در سایت حسابی صحبت شده. اگه یه جستجوی مختصر بکنید قطعا به نتیجه دلخواهتون خواهید رسید. به عنوان مثال به صورت کامل این تاپیک رو مطالعه کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirhessam 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام و تشکر از دوستان عزیر و محترم مشکل رو حل کردم،تشکر ویژه هم دارم از استاد شکیبانیا من به تازگی پلاگین Security - jHackGuard رو نصب رده بودم مشکل از اون بود که با غیر فعال کردن قیلطر $_GET مشکل حل شد. غیر فعال کردن قیلطر $_GET نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر