jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام. من میخوام واسه سایت فید rss درست کنم. یه مازول از نوع "خروجی سایت" ساختم. ذخیره هم شد ولی نمی دونم چطوری باید ازش استفاده کنم. لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 اگر میخواهید rss سایت دیگه رو نشون بدی تو خبرخوانت باید آدرس feed اون سایت را از قسمت rss اون سایت بگیری و توی ماإولت وارد کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 اگر میخواهید rss سایت دیگه رو نشون بدی تو خبرخوانت باید آدرس feed اون سایت را از قسمت rss اون سایت بگیری و توی ماإولت وارد کنی نه میخوام واسه سایت خودم درست کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 فکر میکنم افزونه ای تو این فروم دیده باشم که کار رو راحت میکنه rss رو سرچ کنید ببینید پیداش میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام. لطفا یکی کمک کنه. اگه افزونه خاصی لازمه لطفا اسمش یا لینکش رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز حتما افزونه نمی خواد از قسمت منوها خبرخوان انتخاب یک خبرخوان خبرخوان ساخته شده را تو منوها نمایش بدید البته همون ماژولی که ساختید رو هم می تونید تو یه موقعیت های قالبتون نمایش بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز حتما افزونه نمی خواد از قسمت منوها خبرخوان انتخاب یک خبرخوان خبرخوان ساخته شده را تو منوها نمایش بدید البته همون ماژولی که ساختید رو هم می تونید تو یه موقعیت های قالبتون نمایش بدید موفق باشید سلام ببینید مگه خبرخوان rss سایت های دیگه رو نشون نمیده. من مازول رو قبلا هم توی یه موقعیت گذاشته بودم ولی هیچ چیزی نشون نمی ده حتی عنوان ماژول رو هم نشون نمی ده.(الان تو اون پوزیشن 3 تا ماژول گذاشتم .فقط این یکی رو نشون نمی ده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام منم قبلا تست کردم، ظاهرا نشون نمی ده! لینک RSS رو توسط ماژول دستی وارد کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام منم قبلا تست کردم، ظاهرا نشون نمی ده! لینک RSS رو توسط ماژول دستی وارد کنید. یا علی میشه دقیقتر بگید.یعنی چی که دستی وارد کنم؟ یکی از دوستان یه کد داد ولی فقط برای صفحه اول اله و برای بقیه صفحات کاربرد نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر