fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یه قالب دارم که تو کنترل پنلش به صورت پیش فرض کامپوننت k2 هست . فقط تنها مشکلی که دارم اینه که انگلیسی هستش. ممنون میشم اگه فارسی ساز این کامپوننت رو برای دانلود قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز در سایت جومینا بگردید پیدا می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 توی سایت یا انجمن ؟ میشه راهنمایی کنید کجای سایت، ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 این در سایت جومینا هست http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-k2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 اقای عصمتی این که شما معرفی کردید خود کامپوننت فارسی هستش. من منظورم خود کامپوننت فارسی نبود . عرض کردم که تو قالب من k2 به صورت پیش فرض نصب هستش فقط انگلیسیه و من به افزونه ای یا هر چیز دیگه ای احتیاج دارم که اینو فارسی کنه. منظورم فارسی سازی که حالت انگلیسیشو به فارسی تبدیل کنه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 فایل های زبان را که در این مسیر ها هستند با فایل های خود جایگزین کنید administrator/language و پوشه language نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر