حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان اسکریپت هاستینگ فایل میخوام یه چیزی شبیه همین چیزی که جومینا داره(dl.joomina.ir) :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز 1.عید شما مبارک 2.جدیدا توی سایت یک آپلود سنتر فایل به نام جومینا آپلود گذاشتم ، که اختصاصی برای جومینا هستش و فایل رو با لینک مستقیم میشه ازش دانلود کرد کلیک کنید امیدوارم لذت ببرید.:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 خیلی ممنون آقا محمد ولی یه چیزی اول اینکه آدرسی که بعد از آپلود میده رو کجا میشه تغییر داد؟(منظورم اینه که به جای yoursitenamehere.com/script آدرسی که اسکریپت رو نصب کردیم نشون بده مثلا ساب دومین) دوم اینکه متن ها چپ چین هستند سوم بعضی فایلای داخل بسته با اینکدینگ غیر از utf8 بودند که چیزای نامفهومی نشون داده میشد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 89 در اولین فرصت بررسی میکنم و مراتب رو گزارش میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام اگر توجه کرده باشید دمو هم دقیفا همین مشکل رو داره. چیزی مثل dl.joomina.ir نیست؟ این رو برای جومینا خودتون دستی نوشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در مرداد 89 اسكريپت استفاده شده در جومينا نامش eXtreme File Host هست كه شما مي تونيد با يه سرچ ساده پيداش كنيد اگه هم پيدا نكرديد بگيد تا لينك دانلودش را براتون بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام گشتم اما فارسی نبود. میشه لطف کنید و در جومینا اسکریپت برای دانلود منتشر کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid 0 ارسال شده در مرداد 89 دوست من آپلود سنتر http://xtrafile.com/ هست که افراد می تونند عضو بشند و با دسته بندی های خودشون فایل هاشون را آپلود کنند. نسخه آخرش را دارم فارسی میکنم.اگه لازم داشتید بفرمایید تمام شد دراختیارتون میزارم. یه چیزی شبیه پرشین گیگ، رایگان هم هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 بله من شدیداً لازمش دارم لطف کنید تمومش کردید بنده رو هم خبر کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر