mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام داشتم توی مدیریت ویرچومات که توسط دوستان فارسی شده بود می گشتم که چشمم خورد به گزینه List of accepted currencies که در قسمت ویرایش فروشگاه وجود داره که البته بقیه گزینه ها بجز گزینه List of accepted currencies و Currency هر کاری کردم فارسی نشدن ولی انگلیسیشون قابل تغییر هست این تغییرات رو توی فایل زبان سیستم ویرچومات دادم اما باز هم نشد اگه ممکنه بفرمائید چطور ممکنه همه گزینه های فارسی بشن بجز چند گزینه ممنونمدقیقتر بگم همه چیز فارسی شده بجز دو گزینه ای که گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما نسخه فارسی این افزونه رو از کجا دریافت کردید؟ ویرچومات که توسط دوستان فارسی شده بود شاید در فارسی سازی افزونه مشکل وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب mal2moh لطفا به قوانین احترام بگذارید و در خواست خود رو در انجمن مربوط به خودش ایجاد کنید. این انجمن برای معرفی افزونه های فارسی هست ، نه سوال درباره اون ها موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 اگه ممکنه لینک مربوط به سوال را برایمان در انجمن بگذاریدبله عذر می خوام حتما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 کسی نیست به ما کمک کنه که مشکل بالا رو حل کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 مشکل از یونیکد هست.درباره این خیلی تو انجمن بحث شده سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز گشتم اما راه حل درستی ندیدم اگه هست بفرمائید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز گشتم اما راه حل درستی ندیدم اگه هست بفرمائید ممنونم اطلاعات هاست+لینک این تاپیک را به من پ.خ بزنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز یا ترجمه اون توی زبان فارسی ترجمه نشده یا در داخل فایل های کامپوننت هست اگه نتونستید فارسی کنید افزونه را بفرستید تا براتون این دو مورد را فارسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 ممنونم چطور میتونم اینجا فایل آپلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 ممنونم چطور میتونم اینجا فایل آپلود کنم با سلام آپلود در آپلود سنتر جومینا و قرار دادن لینک دانلود: http://jmdownload.ir موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 جناب دفاعی عزیز افزونه همون ویرچومات جوملاست و از مدیران هم ممنونم مشکل حل شد فایل های زبان فروشگاه جومینا رو با ویرچومات فعلی جایگزین کردم حل شد نتشکرم از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر