web2 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من با akeeba از سایتم پشتیبان گیری بدن خطا داشتم و دانلود کردم روی کامپیوترم اما حالا که میخوام اکستراکتش کنم خطا میده.... در موقع پشتیبانگیری هیچ پیغام خطایی نداده بود..... ممنون میشم اگر کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web2 0 ارسال شده در شهریور 90 مجبور شدم با zip بگیرم اما وقتی اکسرکن میکردم اینم ارور داد........ در ضمن توی لوکال پشتیبان میگیره و اکسترکت هم میشه اما روی هاست پشتیبان میگیره اما اون فایل پشتیبان اکسترکت نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 سلام تنظیمات دیگه هم دست زدید ؟ اگر نزدید با یه اسکریپت به نام kickstart هم تست کنید . اگر باز هم نشد مشخصات جوملاتون را بران بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web2 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون آقای تهرانی از راهنمایتون...من از کامپوننت جومینا استفاده کردم و تنظیمات پیشفرض بود...و با jpa هم گرفتم و بدون ایرادی گرفت اما وفتی دانلود میکنمو میام تو ویندوزم اکسترکت کنم اون ایرادو میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kickstart اسکریپت هستش؟؟یهنی باید نصب کنم روی هاستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما از لینک زید دانلودش کن و در لوکال اول نصب کن یه امتحانی بکن ببین جواب میگیری یا نه کار باهاش را که یاد گرفتی ببر روی هاست این اسکریپت فایل jpa را روی سرور باز میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web2 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون آقای تهرانی از لطفتون...بله اکسرکت شد اما باز یه مشکل دیگه (تو لوکال انجام دادم ) مشکل اینجاست که وقتی اون فایل اکستراکت شده را حالا که میخوام دوباره روی لوکال نصب کنم تو قسمته db ارور میده url=http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13142005271.png][/url ممنون میشم اگر بازم راهنماییم کنین...سایت ماله خودم نیست واسه همون نمیتونم user o pass را بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز مرورگر خودتونو عوض کنید و تست کنید که جاوا روش نصب هست یا نه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web2 0 ارسال شده در شهریور 90 با هر 4 مرورگر تست کردم ... من بسته شرکتی جومینا را که توسط همین akeeba تهیه شده را راحت نصب میشه اما این............... موقع پشتیبانگیری هیچ پیغام خطایی نداد..هیچ خطایی...اما وقتی فایل پشتیبان را از طریق cpanel دانلود میکنم روی کامپیوتر اکسترکت نمیشد که با kickstart اکسترکت شد اما حالا نصب نمیشه..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر