ahmadmotamedi 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من از جوملا 1.6 و از قالب BlueJoom استفاده می کنم. می خواستم یک منوی افقی ساده بالای سایت ایجاد کنم. ولی مشکل اینجاست که نتوانستم منو را به صورت افقی ایجاد کنم. در ضمن میخواهم مانند تصویر زمینه گزینه های منو حالت دکمه ای داشته باشند. از راهنمایی دوستان متشکرم. تصاویر ضمیمه: منویی که من ساختم: منویی که می خواهم بسازم: با تشکر فراوان از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای ساختن منوی افقی شما باید یک تگ ایجاد کنید و برای اون یک id تعریف کنید و سی اس اس اون به این صورت باشه: #test li{ float:right; text-align:right; } با این کد لیست شما به صورت افقی چیده میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام فکر کنم قالبی که شما ازش استفاده می کنید ، این منو رو به صورت پیشفرض داشته باشه. و نیازی نباشه شما css ادیت کنید. تویه فایل راهنمایی که همراه قالب هست ، فقط نوشته منو رو تویه موقعیت "user3" قرار دهید. شما منو رو تویه کدوم موقعیت قرار داده اید؟ موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما منو در موقعيت user3 قرارداده و نوع آن را بر روي ليست قراردهيد هرگون كلاس ماول را هم حذف كنيد قالب تست شده و درست است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر