wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان وقتي من توسايتم مثلآ تو صفحه ي اصلي دو تا موضوع دارم اگر هر كدوم يه عكس داشته باشه سايت كلآ قاطي ميكنه يعني مثلآ يا عكس يا نوشته هام ميرن پشت منو ها واسه همين هروقت ميخوام يه مطلب بفرستم بايد عكس مطلب قبليش رو پاك كنم كسي ميتونه به من كمك كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 سلام شايد قالبتون مشكل داره...اي كاش آدرس سايت و يا يه عكس از مشكلتون ميذاشتيد كه بهتر منظورتون رو متوجه مي شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 این مشکل از قالبتون است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در مرداد 89 يه نكته ديگه هم است اگه مطالبتون را كپي پيست مبكنبد ممكنه مطالب همراه با جداول كپي بشن كه اون وقت قالب دچار مشكل ميشه در غير اين صورت مشكل از قالبه به احتماله زياد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون از پاسخ هاتون من تا حالا چند دفعه قالبمو عوض كردم اما بازم اين مشكل رو دارم اين آدرسه سايت منه شما ميتونيد وارد بشيد و ببينيد كه چه طوري شده wwepersia.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 خب عكسا رو كوچيكتر بنداز برادر من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 يعني هيچ راهي نيست كه عكس هاي بزرگ انداخت حتي وقت هايي هم كه عكس نميذارم بعضي از نوشته هاي پايين خود به خود ستوني ميشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 ببینید دوست من این قالبی که گذاشته اید ماله site ground است این سایت قالب هاش منعطف نیست و شما نمیتونی عکس های بزرگتر از عرض content را قرا بدی . میشه این مشکل را برای همه مرور گر ها غیر از ie6 حلش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام اینهمه قالب قشنگ تو اینتر نت ریخته تو سایت جومینا هم کلی قالب هست که آقای تهرانی زحمتشو کشیدن. شما اگه قالب تجاری خواستی به من پیغام خصوصی بده (اگر قالب های جومینا رو پسند نکردی که حتما میکنی). در مورد اون چت باکسی هم که اون بغل سمت چپ گذاشتی باید بگم که یک ماژول خیلی زیبا واسه جوملا هست که همین کار رو میکنه. بگرد پیدا میکنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون آقاي تهراني و torghoundy و بقيه ي دوستان من قالب رو عوض ميكنم و از قالب هاي جومينا ميذارم آقاي تهراني به نظر شما كدام يك از قالب هاي جومينا براي سايت من مفيد تر است لطفآ اگر ممكن است لينك دانلودش را بدهيد خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در مرداد 89 براتون پیغلم خصوصی کزدم اگه خوشت اومد بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون گذاشتمش ولي بازم اونجوري بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون گذاشتمش ولي بازم اونجوري بود سلام شما بايد بري توي تنظيمات منوها، بعد صفحه اصلي رو انتخاب كني و بزني مطالب يك ستونه به نمايش در بياد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون گذاشتمش ولي بازم اونجوري بود سلام شما بايد بري توي تنظيمات منوها، بعد صفحه اصلي رو انتخاب كني و بزني مطالب يك ستونه به نمايش در بياد سلام خيلي ممنون شما واقعآ منو كمك كردي من اين كارو كردم و درست شد نوشت بود تعداد ستون ها دو بعد من يكش كردم درست شد بازم تشكر ميكنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز من مدیر جومینا اسکریپت هستم... من این قالب رو پیشنهاد میکنم : http://joomina.ir/component/k2/item/76-paradise-rtl-template.html من خودم امتحانش کردم عالیه راستی اگه به اسکریپت یا چیز دیگه احتیاج داشتی بهم یه سر بزن www.joominascript.ir :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مرداد 89 خب اگه بری به اون آدرس ، دموش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 مرسي دارم آپلودش ميكنم رو هاستمبا كمي ويرايش شد درست هموني كه من ميخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر