rojan 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من ویکی را در سایتم نصب کرده ام و یک یقسمت مدیریت جداگانه ندارد و با کد های css می توان کار کرد و خیلی سرچ کردم ولی جایی راهنمایی پیدا نکردم لطفا دوستانی که با media wiki کار کرده اند در صورت امکان توضیح در مورد کار با ان بدهند من م یخواهم در صفحه اصلی چهار جعبه داشته باشم چه دستوراتی در چه فایلی باید قرار دهیم . آیا م یشود با برنامه جدا همه کار هارا کرد وبهد به ویکی فرستاد ؟ نمی دانم جای تاپیک را درست انتخاب کرده ام ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام نه دوست عزیز این تاپیک رو باید در بخش مشکلات افزونه ها می پرسیدی منظورت کدوم یکی از افزونه های زیره ؟ http://extensions.joomla.org/search?q=mediawiki نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 دوست من اگه به صورت آنلاین دری لطفا دمو بزارید تا سیستم شناسایی و راهنمایی بشدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر