kiarash0028 0 ارسال شده در مرداد 89 ممنونم از دوستان بابت راهنمائی من نسخه فارسی شدشو هم نصب کردم همه تایتل ها فارسی شد ولی هنوز اونیکی مشکل رو دارم وقتی می خوام به مجموعه بسازم ارر میده Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/site/public_html/my site/administrator/components/com_k2/tables/k2category.php on line 49 لطفاً راهنمائی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 البته نمیدونم نظرم درس باشه ولی : شما فایلی که تو ارور آدرس داده رو پیدا کنید و اینکدینگش رو utf8 کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در مرداد 89 ممنون از راهنمائی من به اون قسمت مراجعه کردم ولی اونجا خودش UTF-8 نوشته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vesall 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام. من یه کاربر نیمه تازه مارد جوملا هستم. این رو نصب کردم ولی یا میره تو منو ی سمت راست یا خلاصه همه جا غیر از جای خودش !!! موقعیتش رو باید کجای قالب بگذارم ؟ یا اصلا این خودش به قالبه ؟ اگر آره قالب اصلی رو چطوری غیر فعال کنم؟ لطفا به دادم برسید!:huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 پست های قبلی را مطالعه بفرمایید پاسخ شما داده شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
styx 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام من یه سوال ابتدایی داشتم میخواستم بدونم وقتی این کامپوننت رو نصب میکنم مطالبی که قبلا ایجاد شده چی میشه؟ اونها رو بایدمنتقل کنم به k2 ؟ آدرس مقالات که عوض نمیشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش اومدی خود کامپوننت (تو صفحه اصلی مدیریتش یه گزینه برای ایمپورت کردن مطالب جوملا به k2 داره که البته آدرس مطالب عوض میشه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
styx 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش اومدی خود کامپوننت (تو صفحه اصلی مدیریتش یه گزینه برای ایمپورت کردن مطالب جوملا به k2 داره که البته آدرس مطالب عوض میشه:thankyou: سلام ممنون بابت پاسختون متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومد؟:s الان که اومدم کامپوننت رو نصب کنم برای اولین بار این پیغام خطا رو داد. نمیدونم چیکار کردم که این پیغام رو داده؟شاید چیزی رو به اشتباه پاک کردم. http://www.ecapic.ir/image/ECA-100826143725.gif لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 لینک عکستون مشکل داره تو سرور جومینا آپ کنید: dl.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
styx 0 ارسال شده در شهریور 89 لینک دانلود http://dl.joomina.ir/file.php?file=9f18928a07d91cce4528a62a00167910 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 من که چیزی به ذهنم نمیاد یه کم بیشتر توضیح بدید دقیقا چیکار کردید و کجا به این خطا برخورد کردید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 از ببین که از ftpنباشه. اگر برای جوملا ftpدرست کردی تو تنظمیات جوملا غیر فعالش کن... اگر نشد ببین کامپوننتی به اسم axsearch نصب رکدی... چون تو خطا یه همچین چیزی هست... اگر نشد باز برو به صورت دستی تواون آدرسی که خودش داده دسترسی هاشو عوض کن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
styx 0 ارسال شده در شهریور 89 از ببین که از ftpنباشه. اگر برای جوملا ftpدرست کردی تو تنظمیات جوملا غیر فعالش کن... اگر نشد ببین کامپوننتی به اسم axsearch نصب رکدی... چون تو خطا یه همچین چیزی هست... اگر نشد باز برو به صورت دستی تواون آدرسی که خودش داده دسترسی هاشو عوض کن... از همگی ممنون 2 تا عکس ارسال کردم یکیش برای پاک کردن یه کامپوننت بود که 1 پیغام خطایی داشت که اولین بار بود میدیدم.نوشته بود نمیتونه پوشه ای رو از ادمینیستراتور حذف کنه. دومی هم که مربوط به نصب کامپوننت k2 بود که اونجا هم نوشته بود نمیتونه پوشه ای رو درست کنه؟؟!! همه دسترسی های مربوطه رو 777 کردم. . . . . . . الان یه کامپوننت دیگه نصب کردم.خدا رو شکر نصب شد.پس مشکل از k2 هست.آخه قبلا نصب کرده بودم.احتمال داره بازمونده k2 باعث شده که نصب نشه و این پیغام رو بده. خوب...فعلا برم همه پوشه ها رو وارسی کنم و پوشه های باقی مونده رو پاک کنم تا ببینم درست میشه یا نه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز از بحث سطح دسترسی که بگزریم بله، دقیقا زمانی که شما قبلا الحاقی رو نصب کرده اید و حالا حذف می کنید معمولا پوشه یا فایلی از اون باقی می مونه و مجدد که بخواهید نصب کنید بهتون اجازه نمی ده و باید بصورت دستی اون پوشه یا فایلی که در پیام خطا می ده رو از هاست پاک کنید و بعد از این کار مطمئنا کامپوننت نصب خواهد شد... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
styx 0 ارسال شده در شهریور 89 خوب بالاخره نصب شد :thankyou::thankyou::thankyou: ظاهرا در صورت استفاده از k2 آدرس مطالبم عوض میشه.که اونم مطمعنا نتیجه منفی روی گوگل داره. نمیشه طوری از برنامه استفاده کرد که احتیاجی به انتقال مطالب به k2 نباشه.آخه چند روز پیش از یکی شنیدم که میگفت احتیاجی به انتقال مطالب نیست و k2 بیشتر یه قالب برای مطالبتون درست میکنه.درست گفته؟ یا اشتباهه؟ با توجه به اینکه 2 3 ماه دیگه جوملا 1.6 میاد و اگه قابلیت ارتقا از 1.5x به 1.6 موجود باشه و صد در صد آدرس ها اون موقع هم عوض میشن , به نظر شما از k2 بعد از ارتقا به 1.6 استفاده کنم.اصلا در 1.6 امکان استفاده از k2 هست. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 اولا معلوم نیس که 1.6 تا دو سه ماه دیگه نسخه نهائیش بیاد دوما امکان ارتقاء هم معلوم نیس داشته باشه بعدشم k2 مخصوص 1.5 هست و باید بررسی بشه که آیا با 1.6 سازگاره یا اینکه باید پلاگین ارث بری (مثل لگاسی برای نسخه 1) براش نصب کنی در ضمن نسخه 1.6 هم که بیاد احتمال اینکه بسیاری از افزونه ها باهاش سازگار نباشن زیاده و طول میکشه تا سازگار بشن من پیشنهاد میکنم شما K2 نصب کن چون خیلی از امکانات 1.6 (مثل امکان ایجاد مجموعه و زیر مجموعه به صورت نامحدود و ...) رو داره. بعد هر جا که لینک به مطالبت دادی رو هم اصلاح کن اگه تنظیمات سئو و بازدیدت خوب باشه فک نکنم آمار گوگل زیاد فرقی بکنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 سلام... فکر کنم یه وبمستر تا ورژنی میاد ارتقا نمی ده...خصوصا تو وب سایت که کلی الحاق روش هست...حد اقل یه ساال باید صبر کنید تا همه چی سازگار بشه... در ضمن اینطور که بوش میاد legacy یا همون ارث بری تو 1.6 تعبیه نشده و نمی شه:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleimani 0 ارسال شده در شهریور 89 خوب ارث بري نباشه كه خيلي كار راحت ميشه :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 راحت می شه؟؟؟؟اگه از 1.5 ارث بری نداشته باشه راحت می شه..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 احتمالا دوستمون اینطور برداشت کردن که نسخه 1.6 کاملا با الحاقات نسخه 1.5 سازگاره و نیازی به پلاگین ارث بری نداره :afro::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zoormand 0 ارسال شده در شهریور 89 دوستان که با k2 کار کردن آیا این امکان وجود داره که در قسمت ارسال مطلب آیتم های ارسال مطلب نمایش داده شده به کاربر فیلیتر بشه مثلا برای کاربران معمولی تنها ارسال مطلب برای کاربران خاص ارسال مطلب و ویدیو برای کاربران .... و یک سوال دیگه اینکه کامپوننت ویدیو گالری کسی دا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 انجام دادنش که انجام میشه منتها یکم کد نویسی لازم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 سلام یه جور خیلی پیش پا افتاده ولی بدون کد نویسی هست اونم اینکه همه چیز را بعد از تایید خودتون اجازه ی انتشار بدید که خودتون همه چیز را طبق خواسته خودتان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid.dehnaee 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام وقتی این ماژول رت فعال می کنیم چطوری ماژول ها که نصب شدند مثل آخرین مطالب یا بقیه ماژول ها که از سیستم خود جوملا دستور می گرفتند باید فعال بشن رنگ پس زمینه مطلبی که با k2 نوشته می شه یکی در میان زرده چطوری سفید بشه دوستان کسی هست که تنظیم شده این ماژوا را داره بزاره من نصبش کنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid.dehnaee 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام وقتی این ماژول رت فعال می کنیم چطوری ماژول ها که نصب شدند مثل آخرین مطالب یا بقیه ماژول ها که از سیستم خود جوملا دستور می گرفتند باید فعال بشن رنگ پس زمینه مطلبی که با k2 نوشته می شه یکی در میان زرده چطوری سفید بشه دوستان کسی هست که تنظیم شده این ماژوا را داره بزاره من نصبش کنم ؟ با تشکر سلام دوستان من معذرت که 2پست پشت سر هم میدم من مطالب نمونه سایت خودم را پاک کردم و آمدم که از k2 استفاده کنم اول این که گزینه هاش فارسی نیست و از چپ به راست چینده میشه با اینکه سایت فراسی مدیریت فارسی و همه چی فارسی هست و مطلب بعدی اینکه ماژل مختلفی که دارم لینک نمی تونم بدم چون شناسه ای که می دم برای نمایش به ماژل ها رو نمی خونن یعنی اینکه شناسه ها منحصر به فرد نیستن مثل خود جوملا در مجموع ها از 1 تا ... شروع میشه و در مطالب نیز از 1تا ... شروع میشه در این حالت چی کار باید بکنم ؟ در صورتی که بخواهم مطالبmod_k2_content را در صفحه اول قرار بدم و به صورت استاندارد contentدر جای محوتا بشینه چه چی کار کنم اصولا موقعیت content درموقعیت ماژول کجاست چون همچین چیزی در هیچ قالبی ندیدم یک سوال مهم اینکه آیا اماکان زیر مجموعه زیر مجمعه وجود دارد یعنی مجموعه 1 3تا زیر مجموعه داره و هر کدوم از این 3 مجموعه باز 2 زیر مجموعه دارن ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر