goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام من کامپوننت k2 رو از سایت جومینا گرفته و نصب کردم ولی همه گزینه هاش لاتینه. کار خاصی برای فارسی کردنش باید انجام داد؟ اگه یه آموزش کوتاه هم ازش بزارید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام این کامپوننت همان کامپوننتی است که من در جومینا استفاده میکنم ، قسمت کاربری کاملا فارسی شده است و همچنین css های آن نیز تصحیح شده اما قسمت ادمین انگلیسی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novinfard 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 من دنبال k2 هستم، ولی در جومینا چیزی ندیدم، کجاست؟؟!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 داخل سایت جومینا سرچ بزنید پیداش میکنید ولی قبلش باید درخواست عضویت بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 یه نفر که با کامپوننت k2 کار کرده یه آموزش کوتاه ازش بزاره. خیلیا دیدم دنبالشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 لینک کامپوننت k2 در جومینا http://joomina.ir/component/k2/item/20-joomla-component-persian-lang.html کافی بود روی قسمت کامپوننت ها کلیک نموده و فهرست آن را مشاهده نمایید دانلود این کامپوننت هم برای تمامی افراد آزاد است . اینقدر این کامپوننت پر ارزش است که محدود به اعضا نکردم چون جدا میتونه خیلی به شما کمک کنه . لذتشو ببرین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 میشه لطفا توضیح بدین این کامپوننت چیکار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 توضیحاتش را در خود سایت جومینا نوشته ام از اونجا بخونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی قلیزاده 11 ارسال شده در اردیبهشت 89 می تونید از لینک زیر توضیحات مربوط به این کامپوننت رو بخونید : کامپوننت فارسی K2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 آقای قلیزاده این لینک فقط توضیحات این کامپوننته لطف میکنی به آموزش مختصر هم ازش بزاری. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام دوست عزیر شما کارتونو با این کامپوننت شروع کنید ... هر جا مشکل داشتید بگید ، اگه تونستیم راهنمایتون می کنیم. :sleepy: موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام ابتدا میخواستم یه خسته نباشید جانانه خدمت آقای تهرانی به خاطر زحماتی که کشیده و میکشند عرض کنم. ایشان داخل سایت اکثر کامپوننتها رو به همراه یه فایل pdf قرار دادند و مراحل کار رو کامل توضیح دادند. همه میدونیم که این کار چه وقت زیادی رو از آدم میگیره. ولی درمورد کامپوننت k2 که به گفته ایشون یکی از بهترین کامپوننت های موجود هستش هیچ راهنمایی نکردند(البته بجز توضیحات خوبی که فرمودنند ). حال از دوستانی که با این کامپوننت کار کردند خواهش میکنم مراحل کار رو همینجا یا بصورت pdf بیان کنند. راستش به تازگی میخوام یه سایت پرتال راه اندازی میکنم و در حال جمع آوری اطلاعات در این مورد هستم. فکر میکنم این کامپوننت خیلی بتونه کمکم کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 goldenboy عزیز سلام حقیقتش حجم آموزش این کامپوننت خودش یه جوملا میشه و خیلی زیاده ، شما شروع کن من هم هستم هر سئوالی داشتی بیا اینجا بپرس . در حال تهیه آموزش طراحی قالب ورژن 2 هستم که خیلی وقتم را گرفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 جهت سهولت خواندن راحت تر توضیحات مختصری در این باره از سایت آوردم و پیشنهاد میکنم ، حتمانصبش کنین کار این کامپوننت اینکه در رابطه با مطلب قدرت بسیار زیادی را به هسته جوملا اضافه میکنه اگر با این کامپوننت کار کنید تازه متوجه میشید که اصلا تا حالا قابلیت جوملا را ندید نمایش : برچسب ها تعداد بینهایت مجموعه و زیر مجموعه به صورتی که میتونید تا بینهایت زیر مجموعه برای هر مجموعه تعریف کنید سیستم ارسال نظرات فوق العاده برای هر مطلب rss جدا و مهمتر از همه اینکه میتونید برای مطالبتون قالب تعریف کنید و .......... کلا این کامپوننت نسبت به کامپوننت های جوملا واقعا بی نظیره و اصلا جوملا تبدیل به یه چیز دیگه میکنه از من بشنوید کار با این کامپوننت تجربه ای متفاوت از جوملا به شما میده لازم به ذکر است مطالب سایت جومینا هم با همین کامپوننت به نمایش در آمده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 مهیار جان ممنون آقای تهرانی همین مقدار بگید که راه بیفتیم بقیشو خودمون میریم. منظورم کلیات کاره و اینکه از کجا شروع کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در خرداد 89 آموزش گام به گام کامپوننت k2 http://community.getk2.org/notes/A_quick_step-by-step_guide_on_installing_and_setting_up_K2 http://community.getk2.org/notes/index/allNotes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid.xplod 0 ارسال شده در خرداد 89 با سلام، من این کامپوننت k2 را نصب کردم و چند Extrafield هم تعریف کردم و بعد چند item و در سایت هم نتیجه را دیدم. خیلی خوب بود ولی یک مشکلی وجود دارد این است که این کامپوننت نمی تواند داخل فیلد ها ر ا هم در حالت all words و هم any words جستجو کند. فقط زمانی که تنظیمات جستجو رو روی exact word تنظیم می کنم نتیجه میدهد. و این را هم بگویم که زبان سایت و کلیه اطلات ورودی و خروجی فارسی هستند. مشکل چه می باشد لطفا راهنمائی کنید ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوست من مشکل از همین زبان فارسی است وقتی any words میزاری نمیتنه کلمه را تشخیص بده اما راه حل : من خودم اگر در جومینا ببینی از سرچ گوگل استفاده میکنم که چند تا حسن هم داره از جمله بالا رفتم رتبه سایت در گوگل و .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوستانی که با K2 کار کردهاند لطفا پاسخ من را بدهند. آنطوری که من دیدم در این کامپوننت گزینهای برای ارسال خبر توسط کاربران وجود ندارد. آیا کامپوننت و یا ماژول دیگری را میشناسید که بوسیله آن بتوان این امکان را به این کامپوننت ارزشمند اضافه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 اگر منظورتون ارسال مطلب هست فکر کنم میشه و اگر ارسال نظر هست که خودش داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در خرداد 89 هوالمستعان سلام. ارسال نظر که از امکانات پیشفرض است. اما ارسال مطلب را پیدا نکردم. ممنون خواهم شد چنانچه روش آن را شرح دهید. چطوری میتوان این امکان را فراهم کرد که افراد بدون ورود به قسمت ادمین سایت مانند حالت پیشفرض خود جوملا بتوانند مطلب ارسال کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahoorco 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام شما وارد پنل مدیریت جوملا بشوید از عنواین بالا صفحه مدیریت جوملا ،قسمت (منو) را انتخاب کنید و وارد (user menu) شوید و در قسمت مدیریت منو ها گزینه (جدید) را انتخاب کنید و بر روی دکمه (تغییر نوع) که مربوط به قسمت (نوع گزینه منو) هست کلیک کنید و در صفحه جدیدی که باز میشود روی گزینه (طرح بندی ارسال مطلب) کلیک کرده و سپس تایید را فشار دهید تا منو برای کاربران ثبت شود و اکنون با این کار هر کاربری که ثبت نام کند می تواند مطلب هم ارسال کند نکته : البته باید بگم بر روی جوملایی که شما نصب کردید در قسمت (منو) و بخش (user menu) منو بصورت پیش فرض ساخته شد با نام (Submit an Article) که همان کار ارسال مطلب را انجام می دهد اگر این گزینه نبود شما مراحل بالا را انجام دهید موفق باشید ماهور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام. اینکه شما زحمت کشیدید و نوشتید ارسال مطلب در خود جوملاست. این را که خود من هم میدانم و به قول خودتان هنگام نصب جوملا به صورت پیشفرض در منوی کاربری ارسال مطلب وجود دارد. اگر به عنوان مطلب دقت کنید منظور من ارسال مطلب در کامپوننت K2 بود. این کامپوننت علاوه بر اینکه برای درج خبر استفاده میشود، برای ساخت فروشگاه و ... نیز قابل استفاده است. من قصدم این است که کاربر در کامپوننت K2 مطلب ارسال کند نه در خود جوملا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahoorco 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام راست گفتید من چون چند صفحه با هم باز میکنم و دونه دونه میرم سراغ اونها به خاطر همین تیتر را زیاد دقت نمیکنم در مورد k2 هم بگم من با k2 کار کردم و فارسی سازی k2 را هم برای شخصی انجام دادم. و اینکه منظور شما چیه که می خواهید که افزونه k2 مطلب ارسال کنه ؟ ایا منظور شما اینکه که مطلب ارسال شده بره داخل لیست مطالب در افزونه ؟ یا نه می خواهید که یک ماژول ارسال مطلب باشه که مستقیم با k2 در ارتباط باشه ؟ در مورد سوال اول خودم :این کار با روش بالا که توضیح دادم شدنی هست فقط باید افزونه k2 را import کنی تا مطالب جدید اضافه بشه در مورد سوال دوم خودم : یک چرخی میزنم اگر بود و رایگان بود برای شما پیوست می کنم موفق باشید ماهور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleimani 0 ارسال شده در خرداد 89 یک نفر به من میگه که چطوری میشه برای مطالب قالب تعریف کرد؟ و آیا میشه برای نمایش مجموعه ها در صفحه اصلی هم قالب تعریف کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر