دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به درخواست یکی از دوستان این قالب رو تبدیل کردم و واقعا ارزش اون همه زحمت رو داشت خدا وکیلی خیلی کار برد و و قت گرفت چون 15 تا فایل css داشت که همه باید راست چین و ویرایش می شدن:1: این قالب فوق العادست اینم برخی از امکاناتش 1 - دارای 10 حالت نمایش مختلف (5 حالت با پهنای 960 پیکسل،5حالت با پهنای 100 درصد البته با رنگها و پس زمینه های مختلف) 2 - 2 حالت مکانی برای منوی اصلی 3 - اسلایدر nivoslider 4 - فرم لوگین آجاکس و ..... اسکرین شات قالب : دموی آنلاین قالب دانلود قالب لینک دانلود قالب فوق العاده airborn برای جوملا 1.5 امیدوارم خوشتون بیاد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوباره خواهش می کنم رضا جان راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم برای تغییر عکس های اسلایدشو می تونید در پوشه قالب به مسیر زیر برید common\gfx\theme1\banner و فایل هاتون رو جایگزین عکس های banner,banner2,banner3,banner4 کنید به دلیل حجم زیاد تبدیل و ویرایش احتمال وجود خطا زیاده دوستان اگه مشکلی با قالب داشتن و نتونستن رفعش کنن تو همین تاپیک بگن تا بررسی و در صورت امکان رفع بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_az 0 ارسال شده در مرداد 90 اق مرتضی میشه به جای اونا عکس های که واسه حالت دلخواه خود انتخاب کنید ..عوض شه و به جاش عکس قرار بگیره..و به جای اون نظر سنجی یه ستون مطالب قرار بگیره.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 اق مرتضی میشه به جای اونا عکس های که واسه حالت دلخواه خود انتخاب کنید ..عوض شه و به جاش عکس قرار بگیره..و به جای اون نظر سنجی یه ستون مطالب قرار بگیره.. با اجاره آقای دفاعی اینو من جواب بدم آره دوست عزیز ، همانطور که آقای دفاعی گفتند شما میتونید از مسیر گفته شده به جای اون بنر ها عکس دلخواه خودتون و بذارید وبه جای اون نظر سنجی هم هر چیز دیگه ای که خواستید میتونید بذارید التماس دعا یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nader_wanton 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام اقا مرسی واقعا قشنگه فقط چند تامشکل Main Menu باید موقعیتش کجا باشه تا نمایش داده بشه؟ و چطور تو قسمت شبکه های اجتماعی میتونم ID خودم رو بزارم؟ و این SEARCH رو باید کجا بزارم تا بیاد کنار لوگین بالا؟موقعیتش کجاست؟ و یه خواهش یه عکسی نیست تا تمام موقعیت هاش رو نمایش بده؟تا دیگه مزاحمتون نشیم؟راستی زیر منو ها نمایش داده نمیشود بجز مورد منو که درست شد بقیش هنوز سواله برام؟:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام برای گذاشتن شبکه اجتماعی چون کدهاش جزءی از قالبه باید لینک خودتون رو بصورت دستی در سورس صفحه وارد کنید برای مشاهده همه موقعیت ها هم کافیه ?tp=1 رو انتهای آدرس سایتتون بنویسید اینجوری http://2rrist.com/?tp=1 برای سرچ هم باید تو موقعیت مربوطه بذارینش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در مهر 90 البته دموش خطا میده آدرس دموش فرق کرده http://themes.apollo13.eu/airborn_html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود اقاي دفاعي دست گلت درد نكنه . هر چي تشكر كنم كم كردم . خيلي توپه . توپ چيه عالي هست . دستت درد نكنه . خيلي قشنگه فقط يه سوال منو هاش معلوم نيست !!!!! بايد چيكار كنم ؟ منو ها ابشاري هست ؟ بازم تشكر به قالب فوق العاده است اقاي دفاعي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در مهر 90 تو اینترنت اکسپلورر منوهای افقی نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود نه دوست عزيز مثلا تو سايت من منوهاي اصلي و غيره دارم اما اون بالا تو سايتم نمايش داده نميشه !!!! چرا ؟ اميدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 سلام ممنون از قالب خوبتون:thankyou: من میخواستم حالت دیفالت قالب فقط مشکی باشه باید چی کار کنم؟؟ با css ور رفتم ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در مهر 90 سلام اقای دفاعی ممنون از قالب زیبایی که قرار دادید چند تا سوال داشتم ؟ 1- فرم لوگین ناقص نشون داده میشه ؟ 2- منوی حالت نماش رو چطوری میشه برداشت (بالای اسلاید شو) 3-امکانش هست که از رنگ بندی ، یک رنک رو به عنوان مثال ابی رو انتخاب کرد و قسمت *حالت دلخواه خود را انتخاب کنید * را حذف کرد ؟ 4- شبکه اجتماعی چون کدهاش جزءی از قالبه باید لینک خودتون رو بصورت دستی در سورس صفحه وارد کنید، میشه یکمی بشتر توضیح بدید ؟ :thankyou: من تازه کارم اگه امکان داره توضیح کامل باشه بازم ممون :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 با سلام . كسي از دوستان نيست جواب سوال بنده را بده و راهنمايي كنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز کمی صبور باشید این روز ها درگیر کارهای نمایشگاه هستم ... با ید ماژولش رو در این موقعیت قرار بدین. 2-3 - شدنی هست از طریق کدها قالب 4 - قبلا در مورد کدهای شبکات اجتماعی بحث شده در تالار سرچ کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود من ماژول ها را در موقعيت مناسب قرار دادم . اما پس از قرار دادن مثل عكسي كه اقاي دفاعي قرار دادن نميشه . چرا ؟ عكس را ضمينه ميكنم . مثلا من ميخوام منو اصلي را در اون موقعيت قرار بدم و در منو اصلي چند تا زير مجموعه دارم . ميخوام مثل حالت نمايش به صورا ابشاري نمايش داده شود اما اون طوري نمايش نميده !!! توي عكسي كه كه ادرس لينگش در زير اومده همه چيز معلومه ادرس لينگ عكس : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13178897811.jpg خواهشا دوستان راهنمايي كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در مهر 90 سلام اقای شمسی ممنون از جواب منم درگیر نمایشگاه هستم (مصلا) اگه برات مقدوره اموزش اصلاح سوال 2 و 3 رو قرار بدید ممنون میشم ؟؟؟؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام به همه در مورد سئوال دوست عزیزمون kianesfahan باید بگم قالب این قالب آبشاری نیست راستی پرهام عزیز چیزهایی هم که شما گفتین میشه مثلا رنگ قالب رو من واسه jarmani تغییر دادم و بصورت پیش فرض مشکی کردم برای حذف انتخاب حالت ها از منو هم باید فایل ایندکس قالب رو ویرایش کنی و کدشو حذف کنی به هر حال در خدمت هستم البته فعلا اومدم تهران ایشالا عصر میام غرفه جومینا :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 سلام به همه در مورد سئوال دوست عزیزمون kianesfahan باید بگم قالب این قالب آبشاری نیست راستی پرهام عزیز چیزهایی هم که شما گفتین میشه مثلا رنگ قالب رو من واسه jarmani تغییر دادم و بصورت پیش فرض مشکی کردم برای حذف انتخاب حالت ها از منو هم باید فایل ایندکس قالب رو ویرایش کنی و کدشو حذف کنی به هر حال در خدمت هستم البته فعلا اومدم تهران ایشالا عصر میام غرفه جومینا :thankyou: درود پس نميشه طبق اون مطلبي كه بنده عرض كردم انجام بديم ؟ جناب دفاعي چه طوري ميشه اين قسمت لوگين را حذف كرد ؟ چون همون طور كه دوست عزيزمون فرمودند ناقص باز ميشه . ممنون ميشم راهنمايي كنيد . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_sabet62 0 ارسال شده در مهر 90 با تشکر ویژه از آقای دفاعی عزیز . . . . اگر لطف کنید نحوه استفده از ماژول ورود کاربران را توضیح بدین. . . . کلا همینو توضیح بدین اگه میشه باز هم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 تشکر از دوست عزیز برای قرار دادن این قالب موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramsin 0 ارسال شده در خرداد 91 دفاعی عزیز یه سوال دارم.من این قالب رو گذاشتم.اون قسمت منو کشویی رو باز نمیکنه.همون قسمت تغییر استایل.پلاگینی داره واسه اینکه بخونه اونو؟ممنون میشم راهنماییم کنین.:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام نخیر هیچ افزونه ای نداره کد نویسیش تو خود قالب انجام شده شما رو چه نسخه ای از جوملا نصب کردی؟ این قالب برای 1.5 هستش شما با کدوم مرورگر مشکل داری؟ لطفا دموی انلاین بگذارید تا بررسی بشه:002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر