fsh 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من تازه کار را با جوملا آغاز کردم ، از لحظه ای که جوملا را نصب کردم این error در بالای مرورگرم در چند خط متوالی هست. Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\JoomlaFarsi\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 . حالا هم که تازه شروع به ساخت منو و زیر منو ها کردم کلا دچار اختلال شده. ممنون می شم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من تازه کار را با جوملا آغاز کردم ، از لحظه ای که جوملا را نصب کردم این error در بالای مرورگرم در چند خط متوالی هست. Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\JoomlaFarsi\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 . حالا هم که تازه شروع به ساخت منو و زیر منو ها کردم کلا دچار اختلال شده. ممنون می شم راهنماییم کنید. سلام دوست من : لطفا به مسیر زیر برید : C:\xampp\php\php.ini و فایل php.ini رو جهت ویرایش باز کرده و خط های زیر را تغییر دهید : خط زیر را به error_reporting = E_ALL | E_STRICT این خط تغییر دهید : error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE و سپس خط زیر را به : display_errors = On خط زیر تغییر دهید display_errors = Off مشکلتون حل میشه انشا الله . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام برید به : global config->server->error reporting. روی none ست کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsh 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام برید به : global config->server->error reporting. روی none ست کنید . یا حق با سلام ممنون دوست عزیز. از راهنمایی شما استفاده کردم اما هنوز این مشکل برطرف نشده با سلام من تازه کار را با جوملا آغاز کردم ، از لحظه ای که جوملا را نصب کردم این error در بالای مرورگرم در چند خط متوالی هست. Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\JoomlaFarsi\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 . حالا هم که تازه شروع به ساخت منو و زیر منو ها کردم کلا دچار اختلال شده. ممنون می شم راهنماییم کنید. سلام دوست من : لطفا به مسیر زیر برید : C:\xampp\php\php.ini و فایل php.ini رو جهت ویرایش باز کرده و خط های زیر را تغییر دهید : خط زیر را به error_reporting = E_ALL | E_STRICT این خط تغییر دهید : error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE و سپس خط زیر را به : display_errors = On خط زیر تغییر دهید display_errors = Off مشکلتون حل میشه انشا الله . یا علی . با سلام و تشکر از راهنماییتون در اون فولدر 2 تا فایل ini. هست : php.ini-development , php.ini-production ;کدامشان را باید Edit کنم؟ با چه برنامه ای باز می شود؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 یعنی فایل php.ini تویه آدرس C:\xampp\php ندارید!!! مطمئنید؟ لطفا یک بار دیگه بررسی نمایید ، فکر کنم فایل باشه و شما به چشمتون نخورده باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsh 0 ارسال شده در مرداد 90 یعنی فایل php.ini تویه آدرس C:\xampp\php ندارید!!! مطمئنید؟ لطفا یک بار دیگه بررسی نمایید ، فکر کنم فایل باشه و شما به چشمتون نخورده باشه. من مجدد چک کردم ، این فایل رو ندیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به نسخه ای که استفاده می کنید فایل php.ini می تونه در یکی از مسیر های زیر باشه: xampp\apache\bin\php.ini xampp\php\php.ini xampp\etc\php.ini موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما اول روشی که جناب شمسی گفتن رو امتحان کن اگه نتیجه نگرفتی برو سراغ فایل php.ini چون اگه اشتباه کنی دچار مشکلات بزرگتری میشی اول برو تو مدیریت جوملا --> پیکربندی کلی --> سربرگ سرور --> گزارش دهی خطا رو بذار رو هیچکدام موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر