scooter110 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوست من فوکا گالری رو نصب کردم ولی هر کاری می کنم نمی تونم مجموعه بسازم و هنگام ذخیره Error Saving Phoca Gallery Categories این خطا رو میده کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف و مجدد نصب کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rayansama 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من هم مشکل مشابه ایشان را دارم با چند بار نصب و حذف با ورژنهای مختلف هم این مشکام حا نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مشکل شما دقیقا مثل استارتر تاپیک هست!؟ (ظاهرا مشکل ایشون با حذف و نصب حل شده !) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. پس از حذف به دیتابیس بروید و اگر جداول این کامپوننت باقی مانده است حذف کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر