حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 این افزونه ی کوچک نیازی ضروری برای سایتهای خبری محسوب می شه و کار اون چیزی نیست جز نمایش تیتر اخبار سایت بصورت تایپ همزمان. خیلی اتفاقی به این افزونه بر خوردم و به نظرم رسید می تونه کار خیلی های رو راه بندازه! امکانات ماژول: کاملا فارسی و انگلیسی - بهینه شده بصورت پیشفرض برای چینش فارسی امکان فراخوان محتوا از مجموعه و بخش محدود سازی تعداد نمایش اخبار تنظیم سرعت تایپ و مکث عنوان اخبار تنظیم چینش چپ و راست و ابعاد کادر عنوان خبر انتخاب اختیاری متن ثابت در ابتدای عناوین خبری اسکرین دمو: [align=center] دمو ا دانلود[/align] 2 واکنش ها : filtet و saeedoffline نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز لطفا تاپیک های گذشته رو بالا نیارید علامت سپاس رو برای چی گذاشتن ؟ اسپم ندین:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در بهمن 90 من میخوام رنگ متن این افزونه را تغییر بدم ، لطفا راهنمایی نمایید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام css یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در بهمن 90 این افزونه فایل css نداره و در فایل php هم در مورد رنگ چیزی ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در مدیریت جایی برای افزودن رنگ به متن نداره ؟ اگه نداشت لینک دمو قرار بدین بگم چیکار کنید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در بهمن 90 نه ، در مدیریت ماژول جایی برای تغییر رنگ نداره ، و درضمن روی لوکال نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام من این رو نصب کردم ولی از مطالب جدید نمی خونه از مطالب وسط می خونه چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز این تاپیک مال نزدیک به 2 ماه پیش است. سوال جدید در تاپیک جدید! قوانین! دوست عزیز شما sort آن را بر روی جدید ترین ها تنظیم کنید.(در تنظیمات ماژول) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در فروردین 91 سلام برای اینکه موضوع رو در این تاپیک باز کرده بودند نخواستم حالت اسپم داشته باشه! اگه می شه تو این عکس بگید کجاشو تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما یکبار کش جوملا رو حذف کنید ببینید حل میشه اگه نشد مطالب صفحه اول رو روی مخفی بگذارید و دوباره تست کنید اگر مطالب مد نظرتون متعلق به مجموعه یا بخش خاصی هست اسم بخش یا مجموعه رو تو تنظیمات ماژول وارد کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در فروردین 91 درود . دوستان من این ماژول را نصب - فعال سازی و در موقعیت مناسب قرار دادم . در قسمت تنظیمات هم نام مجموعه و بخش را هم نوشتم . مجموعه و بخش هم به نام اخبار ایجاد کردم . یک مطلب هم ایجاد کردم و بخش و مجوعه را اخبار قرار دادم . اما نام اون مطلب را به صورت تایپی نمی نویسه !!! نام مطلب و خود مطلب را در حال منتشر شده ام قرار داده ام . مشکل از کجاست ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rw280s 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 چرا تایپک من حذف شد؟ علتش چی بود؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا مشکل خود را در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر