khorami 0 ارسال شده در مرداد 90 ببخشید من نمیتونم اینوتوی جوملا 1.5نصب کنم میشه راهنماییم کنید؟ میگه نمیتونه فایل نصبی رو پیدا کنه کامل کامل هم دانلودش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 شما اول تمام فايل هايي كه از جومينا دريافت ميكنيد رو با رمز : w ww. j oo mina. i r ( البته بدون فاصله بين حروف ) ، آنزيپ كن بعد فايلي كه در داخلش هست رو در سايتت نصب كن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز اکسترکتش کردم اما باز نصب نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید افزونه رو مجدد دانلود کنید و بعد از اطیمنان از دانلود کامل و اکسترکت اقدام به نصب فایل نصبی کنید... اگر با نصب سایر افزونه ها هم این مشکل رو دارید قبلا در خصوص رفعش بحث شده... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز تست كردم مشكلي نداشت با اينترنت ذغاليم دانلود كردم بعد از اكستركت ، در اين مسير شما دو تا پوشه داري: extention يكي هم images كه در اين مسير: \morfeoshow_joomina_ir_unzip\extention دو تا فيال زيپ هست: يكي com_morfeoshow_joomina_ir.zip و يكي : plugin_morfeoshow_1.2.0.zip كه هر دو تا رو جدا جدا نصب كن موفق و شاد باشي :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر