ghardashali 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام کسی هست یک توضیحی در مورد sitemap.xml بدهد. در Webmaster Tools Google برای معرفی نقشه سایت باید (sitemap.xml) تایپ کنیم در صورتی که من افزونه نقشه سایت جومینا را نصب کردم و آن sitemap.html است. حالا هر وقت بخواهم درWebmaster Tools Google در اکاندی که ساخته ام در قسمت sitemap همان نقشه سایتم را که html است وارد میکنم. ولی خطا میگیرد. من در این قسمت چگونه نقشه سایتم را وارد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز اون افزونه که گفتی یه لینک به فایل xml نقشه سایتت میده روی option کلیک کن و برو به تنظیمات یه لینک html هست یه دونه هم xml که شبیه اینه http://www.guilandr.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml&no_html=1 کافیه اونو به گوگل معرفی کنی همین موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 در تکمیل گفته های آقای دفاعی شما هم میتونید از افزونه استفاده کنید و هم به صورت دستی نقشه سایت رو ایجاد کنید sitemap.xml در روت اصلی سایت قرار میگیره و در گوگل وب مستر هم شما باید اون رو معرفی کنید بعد از معرفی به صورت صحیح لینک های سایت شما در اون ثبت میشه(تعداد لینک ها رو نشون میده!) در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر