hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام می خواهم از ماژول xpertscroller یا یه چیزی شبیه به این استفاده کنم. این ماژول بعد از انجام تنظیمات و آزمایش تمام حالات ممکن به هیچ وجه حرکت نمی کنه در صورتی که تو لوکال مشکلی وجود نداره. دسترسی ها مناسب هستند. لطفا بنده رو راهنمایی کنید و یا ماژولی با همین کارکرد معرفی نمایید متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام حمزه عزیز شما تو سایتت از ماژول های دیگه ای که با جی کوئری و جاوا کارمی کنن استفاده کردی؟ شاید با اونا تداخل پیدا کرده میشه دموی آنلاین بذاری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 متشکرم کاملا صحیح گفتید. راه حلی هم برای استفاده تواما از دو ماژول وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قبلا در انجمن بحث شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید...) سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز فک می کنم این تاپیک به کارتون بیاد http://forum.joomina.ir/thread-2452.html موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 ممنون از راهنمایی دوستان من پلاگین گفته شده رو استفاده می کنم اما دو ماژولی که با هم تلاقی دارند اینها هستند که مشکلشان حل نشده mod_joominamenu منوی باز شونده عمودی mod_xpertscrolle اسلایدر K2 اگر ممکنه ماژولی برای اسلاید شوی K2 خبر - تصویر معرفی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در مرداد 90 لطفا من را راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام حمزه جان کمی صبر کن اگه کسی جوابی به نظرش برسه حتما جواب شما رو میده به هر حال ماژول ها ی دیگه هم از جی کوئری استفاده می کنن شما ماژول های دیگه رو دونه دونه امتحان کن ببین با کدوم مشکل نداری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babani 0 ارسال شده در آذر 90 سلام خدمت همه دوستان من از اين افزونه استفاده ميكنم اما هر كاري كردم تصوير رو نشون نميده http://howzeh-saveh.com/ تصوير رو جاي خاصي بايد قرار بديم يا بايد همون توي متن باشه؟ لطفا راهنمائي بفرمائيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر