mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان من یه مشکل دارم با کامپوننت الفا ریجستر دارم مشکلم از این قراره که می خوام بهش یک باکس اضافه کنم که شماره فیش وارد کنه کاربری که داره ثبت نام می کنه اما هیچ اطلاعاتی در فیلد فیش ثبت نمیشه کد رو اینجا قرار می دم نظرتون رو بگید موقع ثبت نام هیچ اروری نمیده و مقدار رو هم کاربر وارد می کنه اما تو تیبل ذخیره نمیشه نمی دونم چرا $fish = JRequest::getVar('fish', '', 'post', 'string'); $vfish = strlen($fish); if ( $vfish<15 ) { JError::raiseWarning('', JText::_('ARG_fish_15_CHARS')); $this->register(JRequest::get('post')); return false; } else{$query = "SELECT fish FROM #jos_users WHERE `fish`='".$fish."' LIMIT 1"; $db->setQuery( $query ); } البته قبلش else رو اضافه نکرده بودم نشد بعد else رو اضافه کردم شاید اینجوری بتونم اطلاعات رو واردش کنم اما بازم نشد ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز این کد: $query = "SELECT fish FROM #jos_users WHERE `fish`='".$fish."' LIMIT 1"; سوال و درخواست هست و چیز رو ذخیره نمیکنه و فقط یک درخواست به دیتابیس میده شما باید برای درج از دستور insert یا برای بروز رسانی از update استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 بله درسته من انتخاب می کنم و بعدش تو تابع ست کوئری میزارمش که باید ذخیره کنه در صورتی که این کا ررو نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز پست بنده رو درست نخوندید!! این دستوری که در بالا قرار دادم چیزی داخل پایگاه داده قرار نمیده و فقط میخونه از پایگاه داده شما برای قرار دادن اطلاعات باید از insert استفاده کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر